Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

 Όλοι οι Γεροντάδες στο Αγιο Όρος λένε :

Προσέχετε.Λειτουργούν Πνευματικοί Νόμοι.Ο,τι άδικο κάνεις η κακό, επιτρέπει ο Κύριος να πληρώσεις και να ξεχρεώσεις σ΄αυτή τη ζωή γιατί εάν δεν ξεχρεώσεις εδώ τότε βαδίζεις για την Κόλαση.

Ο Δαυϊδ που υπέπεσε στο αμάρτημα του φόνου και της μοιχείας (έβαλε τον στρατηγό του Ουρία στην πρώτη γραμμή του πολέμου,να σκοτωθεί για να πάρει τη γυναίκα του Βηρσαβεέ η οποία εγέννησε τον Σολομώντα).

Ο Δαυϊδ συγχωρέθηκε από τον Θεό αλλά παιδευόταν εφ΄όρου ζωής.Ο τριτότοκος γιος του Αβεσ(σ)αλώμ επαναστάτησε εναντίον του και ενώ ο Δαυϊδ διέταξε,εάν τον πιάσουν ζωντανό να μη τον σκοτώσουν,ο στρατηγός του Ιωνάθαν τον σκότωσε αφού πρώτα οι στρατιώτες έπιασαν ζωντανό τον Αβεσαλώμ που κρεμάσθηκε από τα μαλλιά του σε ένα δένδρο.Μιλάμε για πνευματικούς νόμους.

ο Δαυίδ παίρνει πληροφορία από τον Θεό στα γεράματα ότι ο Ιωνάθαν σκότωσε τον γιο του παρά την αντίθετη διαταγή του.Παρακαλεί τον γιο του Σολομώντα πριν φύγει από τη ζωή να εκτελέσει τον Ιωνάθαν.Πράγματι ο Ιωνάθαν που είχε πράκτορες σε όλη το παλάτι έμαθε τη παράκληση του Βασιλέως Δαυϊδ και κρύφτηκε μέσα στο Ναό που απαγορεύονταν να χυθεί αίμα μέσα σ΄αυτόν.

Ο Σολομών όμως εισήλθε στον Ναό και τον εκτέλεσε.

Στην Επάνασταση του 1821.Χωρίς δίκη ο Οδυσσέας χτίζει ζωντανό ένα προδότη.

Ο Γκούρας σκοτώνει τον Οδυσσέα στην Ακρόπολη για να πάρει την αρχιστρατηγία.Αμέσως μετά πό λίγες μέρες,γράφει ο στρατηγός Μακρυγιάννης, του έρχεται ένα βόλι στο μέτωπο και τον άφησε άπνουν ( τον Γκούρα).

Είπαν στο Άγιο ΄Ορος Λειτουργούν Πνευματικοί Νόμοι πραγματικά για το καλό μας.
Ευλογειτε.

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...