Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

100.000 στο Βελιγράδι διαδήλωσαν υπέρ Ρωσίας και Παραδοσιοκρατίας μετά την ακύρωση του Europride από Βούτσιτς!

100.000 κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους στο Βελιγράδι για να δείξουν αλληλεγγύη στη Ρωσική Ομοσπονδία και να υπερασπιστούν την ενότητα και τις παραδοσιακές αξίες.Για μια ακόμη φορά είπαν ΟΧΙ στο προγραμματισμένο για πρωτεύουσα Σερβίας EUROPRIDE αν και ο Πρωθυπουργός Βούτσιτς ικανοποίησε το μαζικό λαικό αίσθημα κι ανακοίνωσε πως το αναβάλει ή και το ακυρώνει επικαλούμενος την κρίση με Κοσσυφοπέδιο! Οι διαδηλωτές έφεραν τις σημαίες της Σερβίας και της Ρωσίας, εμφανίστηκαν αφίσες με την εικόνα του Πούτιν. Διεξήχθη τηλεδιάσκεψη μεταξύ Μόσχας και Βελιγραδίου.

Στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε σήμερα ένα μηχανοκίνητο ράλι «Brother for Brother», με το οποίο οι διοργανωτές στήριξαν τον σερβικό λαό. Έτσι απάντησαν και οι δύο πλευρές στην πίεση που άσκησε η Δύση και στις δύο χώρες……

Oι Σέρβοι με τη στάση τους βροντοφώναξαν ΌΧΙ στον πολιτισμικό ιμπεριαλισμό της τελειωμένης Δύσης.

Άλλο η λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση κι άλλο η μύηση, ο ερωτικός προσηλυτισμός, η διαφθορά ανηλίκων από ινστρούκτορες προπαγανδιστές και κράτη προαγωγούς που νομιμοποιούν τον εκφυλισμό και τη διαφθορά των νέων την αποχαύνωση τους με το όπιο του οργιώδους πανσεξουαλισμού. Όπιο του λαού το παν-σεξ..

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...