Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Bild: Απίστευτη σύγκριση του Σολτς με τον Χίτλερ στην τηλεόραση του Κρεμλίνου

σχόλιο Γ.Θ : Άλλη μια επιβεβαίωση ότι ο Σολτς είναι ο νέος Χίτλερ της προφητείας του Αγαπημένου μας Αγίου Γέροντα. Το Σεπτέμβρη θα δούμε στην Ιταλία και τον νέο Μουσολίνι και η προφητεία συνεχίζεται με την διάλυση της σατανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Ο Ρώσος παρουσιαστής Βλαντιμίρ Σολοβιέφ συνέκρινε τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς με τον Αδόλφο Χίτλερ στο πρόγραμμα στη ρωσική τηλεόραση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild. "Θέλει απλώς να μοιάσει στο είδωλό του", διατυμπάνισε ο Σολόβιεφ

Υπενθυμίζεται από την Bild πως την περασμένη Πέμπτη, ο Σολτς είχε επισκεφθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης Ουκρανών στρατιωτών στο αντιαεροπορικό άρμα Gepard στο Putlos (Σλέσβιχ-Χολστάιν) και είχε επίσης ανέβει σε ένα αντιαεροπορικό άρμα Gepard. Η Γερμανία σχεδιάζει να παραδώσει συνολικά 30 από αυτά στην Ουκρανία.

Ο Σολόβιεφ, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα, κανιβαλίζει τις εικόνες, τις αντιπαραθέτει, τις τοποθετεί σε ένα άμεσο πλαίσιο νοήματος. Αριστερά: Αδόλφος Χίτλερ, δεξιά: Olaf Scholz. Πρόκειται, όπως σχολιάζει η Bild, για ένα αδιανόητο υπαινιγμό: ο Scholz είχε ανέβει στο τανκ για να μιμηθεί τον Χίτλερ, για να εξυμνήσει το υποτιθέμενο "πρότυπο" του.

Ο Σολόβιεφ, σύμφωνα με την Bild, ανέφερε πως "υπάρχει ένα ναζιστικό κάθαρμα που ξέφυγε". Και παρακάτω: "Ο Scholz φλερτάρει με τους Μπαντερίτες (σ.σ. ρωσικός προπαγανδιστικός όρος για τους Ουκρανούς μαχητές) στη Γερμανία, αλλά σκαρφαλώνει και σε τανκς. Ακολούθησε πλήρως το είδωλό του. Θέλει απλώς να του μοιάσει. Απλά βάλε ένα καπελάκι και άφησε μουστάκι".

 "Έχω ένα ερώτημα για εμάς: αν ξέρουμε ότι εκεί, σε γερμανικό έδαφος, οι Ναζί εκπαιδεύουν τους Μπαντερίτες να χρησιμοποιούν γερμανικό στρατιωτικό εξοπλισμό, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να εμφανιστούν στο μέτωπο;", συνέχισε ο Σολόβιεφ, σύμφωνα με την Bild.

Ο ίδιος, διερωτήθηκε: "Γιατί να μην τους θεωρήσουμε νόμιμο στόχο εκεί;". 

"Γιατί να μην επιτεθούμε στους τρομοκράτες της ουκρανικής αυτοκρατορίας εκεί, όταν αυτοί κάνουν τις εκπαιδεύσεις τους στη Γερμανία;" σχολιάζει ο Σολόβιεφ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Και απευθυνόμενος στη Γερμανία, κατέληξε λέγοντας: "Είμαι περίεργος: οι Γερμανοί θεωρούν τώρα την Ουκρανία ως το Reichskommissariat Ost;", σύμφωνα με την Bild.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...