Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Πλησιάζει η εποχή του απόλυτου χάους. Ανησυχητικές εξελίξεις στην Βρετανία ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ την Ευρώπη

Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες...

Μεγάλη κρίση στην Βρετανία μετά την ανακοίνωση ενός μεγάλου κατασκευαστή διοξειδίου του άνθρακα για διακοπή λειτουργίας λόγω του αυξανόμενου κόστους ενέργειας!

Η απόφαση της CF Industries να σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Billingham στο Teesside θα μπορούσε να προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων και ποτών, αναφέρει η Daily Mail.

Η εταιρεία, στην οποία προσφέρθηκε κρατική διάσωση 30 εκατομμυρίων λιρών πέρυσι, προμηθεύει περίπου το 40 τοις εκατό του CO2 της Βρετανίας. Το αέριο χρησιμοποιείται για τα πάντα, από την μη βάναυση σφαγή κοτόπουλων και γουρουνιών, μέχρι την τοποθέτηση του αφρού στα αναψυκτικά και την δημιουργία συσκευασιών που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα.

Πηγή του Whitehall είπε ότι ορισμένες εταιρείες τροφίμων και ποτών ενδέχεται να υποφέρουν από ελλείψεις.

Η είδηση προκαλεί ανησυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς ανάλογες ελλείψεις απειλούν την παραγωγή τροφίμων και σε άλλες χώρες.

Πλησιάζει η εποχή του απόλυτου χάους, καθώς τα πράγματα οδηγούνται στο απόλυτο τέλμα!!! Οι πολυεθνικές παραμονεύουν για να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής του φαγητού, το οποίο θα δημιουργείται σε εργαστήρια.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...