Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Οι νονοί της νέας τάξης και ο Κολοκοτρώνης

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)
-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ 
Οι νονοί και οι νενέκοι!

Πολλοί νονοί παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι ξαναβαπτίζουν λέξεις και όρους της ελληνικής γραμματολογίας, εμπλουτίζοντάς την παράλληλα με ξένες λέξεις βεβαρημένες από την διεθνιστική παγκοσμιοποίηση, καθώς και με ελληνικές «εκλεπτυσμένες».
Τα μέσα της προπαγάνδας θριαμβεύουν! Τα σύγχρονα πλυντήρια εγκεφάλων, ο προφορικός και ο γραπτός λόγος, τα συνθήματα και τα σύμβολα, όλα τίθενται στην εξυπηρέτηση των δολίων σκοπών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που θέλει να πολτοποιήσει τα έθνη και να δημιουργήσει ένα συνονθύλευμα αδυνάμων κρατών, πλήρως ελεγχόμενων, που θα αδυνατούν να αντιτάσσονται στις εντολές των!
Το πρώτο μέλημα των προπαγανδιστών είναι η απογύμνωση των αγνών πατριωτών με αφοπλισμό των ιδεών, των ιδανικών και των συνθημάτων τους. Ακολουθεί το ψέμα, που αναμιγνύεται με αρκετές γνωστές ή αυταπόδεικτες αλήθειες και η παραμόρφωση των πραγματικών γεγονότων. Η χρήση δε μαγικών λέξεων συμπληρώνει το μωσαϊκό της ανηλεούς προπαγάνδας, με την οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα Ελληνικά (;) ΜΜΕ.
Έτσι λοιπόν:
-Την λέξη έθνος την έχουν δαιμονοποιήσει και την αφαιρούν από παντού ή την αλλάζουν με την λέξη κράτος ή χώρα.
-Τον Έλληνα πατριώτη, που θέλει την Ελλάδα Ελληνική, τον χαρακτηρίζουν ως ρατσιστή ή/και φασίστα.
-Τους πολίτες που ανησυχούν για την αποχριστιανοποίηση και απεθνικοποίηση της Ελλάδας τους κατηγορούν ως ξενοφοβικούς και ισλαμοφοβικούς.
-Την ισλαμοποίηση της χώρας την ονομάζουν (φεύ) πολυπολιτισμικότητα!
-Τους παράνομους μετανάστες και τους ισλαμιστές εποίκους της χώρας μας τους ονομάζουν πρόσφυγες ή παράτυπους μετανάστες.
-Χρησιμοποιούν εύηχες και ευαίσθητες λέξεις για να συγκινήσουν τον ορθόδοξο Έλληνα, όπως ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, πρόσφυγες, προσφυγόπουλα, κατατρεγμένοι μετανάστες, ασυνόδευτα παιδιά.
-Την παράδοση των εθνικών δικαίων, και συγκεκριμένα του Αιγαίου, την ονομάζουν συνδιαχείριση ή συνεκμετάλλευση.
-Στην εξωτερική πολιτική, αποφεύγουν την λέξη «υποχωρητικότητα» και χρησιμοποιούν τον «κατευνασμό», την «ήπια πολιτική», την «στρατηγική ψυχραιμία», μέχρι και την «ελληνοτουρκική φιλία»! Με την τελευταία βέβαια γελάνε και οι καρέκλες των διεθνών οργανώσεων και διασκέψεων!
Και όλα αυτά γιατί;
-Γιατί είναι λάτρεις της εξουσίας και του χρήματος, καθώς και φερέφωνα της νέας παγκόσμιας «αταξίας», που μισεί και καταστρέφει την Ελλάδα μας.
-Γιατί υπακούουν τυφλά προσκυνώντας τους ξένους πάτρωνές τους και διακατέχονται από θλιβερές ιδεοληψίες.
-Γιατί αισθάνονται αδύναμοι να αντιμετωπίσουν τους όποιους εχθρούς της Πατρίδας, απαξιώνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, υποβαθμίζοντας έτσι τις δυνάμεις της εξωτερικής άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας.
Και αβίαστα βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί που επί δεκαετίες τώρα κατατρώγουν τα σωθικά του Ελληνικού Έθνους και καταστρέφουν με απίστευτη βιασύνη και ανείπωτη μανία τον Ελληνισμό στη χώρα που τον γέννησε, δεν είναι παρά πολιτικοί απόγονοι των προσκυνημένων Νενέκων της Εθνικής Παλιγγενεσίας!
Ο Νενέκος και οι συνακόλουθοί του για παρόμοιους λόγους, πλουτισμού και εξουσίας, προσκύνησαν και πρόδωσαν την επανάσταση πηγαίνοντας με τον Ιμπραήμ εναντίον των επαναστατημένων Ελλήνων.
Αν ζούσε σήμερα ο Κολοκοτρώνης, το βέβαιο είναι ότι θα μας έλεγε ότι είπε και τότε για τον Νενέκο και τους ομοίους του: «Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους»!

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)
-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...