Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η αφορμή του γενικού πολέμου και ο Άγιος μητροπολίτης Σισανιου και Σιατιστης Αντώνιος Κομπος

Ο μακαριστός και άγιος για πολλούς μητροπολίτης Σισανιου και Σιατιστης Αντώνιος Κομπος είχε πει πριν πεθάνει ότι όταν αρχίσει από τη Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε. ...

Αυτό σήμαινε ότι δεν θα τέλειωνε όπως στις άλλες Αραβικές χώρες και ότι θα εμπλεκετο και η Ελλάδα όπως και φάνηκε μέχρι σήμερα. Ο Ασσαντ ακλόνητος, παρότι η Συρία ισοπεδώθηκε και μεις είμαστε στο πρόθυρα πολεμικών επεισοδίων.
Εκείνο δε που έχει ειπωθεί ότι η αφορμή του γενικού πολέμου θα είναι μια μικρή χώρα είναι φανερό ότι μας οδηγεί στη Κύπρο και στις γύρω απ αυτήν γεωτρήσεις.
Τα 70 χρόνια ειρήνης και οι γενιές που έφυγαν έχουν κάνει τον σημερινό Έλληνα ανίδεο και απαθή στο ότι τα πράγματα μπορούν ν αλλάξουν άρδην. Λίγο το μεταναστευτικό τον αφύπνισε αλλά όχι τόσο ώστε να μετανοήσει για τον τρόπο που ζει και πολιτεύεται, οπότε ο Θεός θα μεταχειριστεί και δυνατότερο παιδαγωγικό μέσο. ....Οι ακατήχητοι σήμερα Έλληνες έχουν παραδοθεί αμαχητί αγνοώντας ότι όλα τα κλειδιά είναι στα χέρια τους βάσει της συμπεριφοράς τους. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα το διαπιστώσουν στη πράξη όταν τα πράγματα θα φθάσουν στο μη περαιτέρω.

Από σχολιαστή του Έκτακτου παραρτήματος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...