Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός της ΕΛ.ΑΣ. για τις νέες ταυτότητες

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία που περιλαμβάνει και τις νέες ταυτότητες.
Συγκεκριμένα, ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων ενδιαφέροντος σε εξειδικευμένους φορείς, για τη δημιουργία του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας (ΟΠΣΕΑ), για την εκτύπωση- προσωποποίηση εντύπων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με συναφείς υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

«Με τη δημιουργία του νέου ΟΠΣΕΑ οι νέες ταυτότητες – κάρτες πολίτη καθώς και τα άλλα έγραφα ασφαλείας θα ακολουθούν πλήρως τις σχετικές συστάσεις του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας) και των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική ανακοίνωση.

Οι νέες ταυτότητες θα έχουν διαστάσεις πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνουν φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με σχετικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό. Επιπλέον θα διαθέτουν τσιπ, «με το οποίο θα διευκολύνεται και διασφαλίζεται η πρόσβαση του κατόχου σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως η ηλεκτρονική αυθεντικοποίηση και η λήψη εγκεκριμένων ψηφιακών πιστοποιητικών».

https://www.eleftherostypos.gr/ellada/504011-ksekinise-o-diagonismos-tis-el-as-gia-tis-nees-taytotites/

14 σχόλια:

 1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.....ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο άγιοε Παίσιος έλεγε, πως αυτές οι ταυτότητες είναι ο αρραβώνας με τον Αντίχριστο. Όσο για την αστυνομία, λόγω της στάσης της τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον ( Μνημόνιο, Σκοπιανό, πλειστηριασμοί, Μάτι κλπ ), έχει πάψει προ πολλού να δικαιούται τον επιθετικό προσδιορισμό 'ελληνική'.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η εκκλησία της Ελλάδος και το Άγιον όρος σε έγγραφο τους, είπαν να μην πάρουμε της ηλεκτρονικές ταυτότητες με ενσωματωμένο τσιπ.
  Ο Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος, κληρικοί και μοναχοί σε ομιλίες τους,είπαν νά μήν της δεχθούμε, καθώς επίσης και πολλοί άγιοι είπαν να μήν της δεχθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά ποια χρονολογία τα έλεγαν ?

   Για ξανα-ρωτήστε τους...Θα πέσετε από τα σύννεφα.

   Διαγραφή
 4. Να πατε παιδια να τις πάρετε! Εγω, δεν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οκ, αλλά στην κύπρο κ στη Ρωσία νομίζω τις εχουν ήδη. Υπαρχει κ μια ομιλία του Μόρφου που αναφερεται το θεμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπε ότι μπορεί στην Κύπρο να την έλαβαν, τα πράγματα όμως θα κριθούν εδώ, στην Ελλάδα μας ... και όπως μας συμβουλεύει και ο Άγιος Παϊσιος ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ... μας μεταφέρει και ο Μόρφου !!!

   Διαγραφή
 6. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ,ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!ΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ,ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ !!
  Καλλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. O Tαξιαρχος Γεώργιος Μελάς αποκαλουσε κ α τ α σ τ ρ ο φ η για τις ένοπλες δυνάμεις τις ηλεκτρονικές ταυτότητες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Iεροκηρυξ Texe Μars , αν και ανήκει στους προτεστάντες , έγραψε ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο βίβλο για την έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτητων , το βιβλίο μεταφράστηκε από τον εκδότη Mπιμπη , Θεσσαλονίκη .


  Σχέδιο L.U.C.I.D. : Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας . Aναμεσα στ' αλλα ο Texe Mars έγραψε ότι Aμερικανοι στρατιωτικοί A P N O Y N T A I να τις παραλάβουν δ ι ο τ ι ξέρουν πολύ καλά T ι Σ η μ α ι ν ε ι η A π ο δ ο χ η των ηλεκτρονικών ταυτοτητων και δ ε πτοουνται από τις A σ φ υ κ τ ι κ ε ς πιέσεις οι οποίες T o υ ς ασκούνται A ν ω θ ε ν ότι ε π ι κ ε ι τ α ι η π α ρ α π ο μ π η T ο υ ς σε Σ τ ρ α τ ο δ ι κ ε ι α .
  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...