Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

«Καλές γιορτές»: Η φράση που «διώχνει» τα Χριστούγεννα και φέρνει την εικόνα που θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του πλανήτη κάνουν οι αποτρόπαιες εικόνες… Η ανθρωπότητα παραπαίει. Όχι όλοι οι άνθρωποι, ωστόσο η τάση παραίτησης από κάθε ίχνος αξιοπρέπειας είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε την Γέννηση του Χριστού, ωστόσο για κάποιους αυτό έρχεται σε δεύτερη, αν όχι σε τρίτη μοίρα.

Πέντε άνθρωποι χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο αφού ποδοπατήθηκαν όταν σε εκδήλωση εμπορικού κέντρου στο Σίδνεϊ!

Ο λόγος; Εν όψει Χριστουγέννων οι υπεύθυνοι έριξαν μπαλόνια γεμάτα με δωροεπιταγές.

Οι εικόνες από το παρακάτω βίντεο δείχνουν ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο Westfield Parramatta να διαγκωνίζονται για να αρπάξουν ένα από τα χρυσά, ασημένια και λευκά μπαλόνια μέσα στα οποία είχαν τοποθετηθεί δωροεπιταγές.

Την ώρα που το πλήθος έσπευσε να πιάσει τα μπαλόνια, αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στο έδαφος, ανάμεσά τους και ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα και δόθηκαν πρώτες βοήθειες σε 12 ανθρώπους. Τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί πλέον, ειδικά στην Ελλάδα, το «Καλά Χριστούγεννα» δίνει την θέση του στο «Καλές Γιορτές».

Αυτό που νοιάζει τους περισσότερους δείχνει να είναι η κατανάλωση… «αγαθών» τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ακόμα και αν χρειαστεί να πατήσουν επί πτωμάτων.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ:
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...