Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ομοφυλόφιλος ακτιβιστής στην Σύνοδο της σχισματικής ουκρανικής Εκκλησίας που αναγνώρισε το Φανάρι!

Μια σοβαρότητα αποκάλυψη έκανε η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων σχετικά με την νέα ουκρανική εκκλησία και τα…καμώματά της!!
Ο Ivan Riabchy, ένας πολύ γνωστός ακτιβιστής των LGBT στην Ουκρανία, παραβρέθηκε στο Σύνοδο της OCU ως διερμηνέας στις 14 Δεκεμβρίου 2019 λέει η Ένωση επικαλούμενη την EADaily.

 
Ο Riabchy, επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο Ivan Tussauds, κάθισε μαζί με τα μέλη της Συνόδου του OCU και παρακολούθησε την Σύνοδο ως διερμηνέας για τον «Ιεράρχη» Laroche, ο οποίος είναι Γάλλος πολίτης.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν στο Facebook, κυρίως από υποστηρικτές του «Πατριαρχείου Κιέβου» (άλλοι σχισματικοί) (UOC-KP), που έχει πλέον αποσχιστεί από την εκκλησία που αναγνώρισε το Φανάρι, και έγραψαν σε ένα σχόλιο για την παρουσία του ομοφυλόφιλου ακτιβιστή: «Ο Riabchy είναι ένας ανοιχτός ομοφυλόφιλος και συμμετέχει τακτικά σε όλες τις γκέι παραστάσεις που διεξήχθησαν στο Κίεβο, και τώρα συμμετέχει στη Σύνοδο της Μητροπόλεως του OCU. Από αυτό προκύπτει ότι το OCU δεν έχει σκοπό να,,μεταρρυθμίσει μόνο την λειτουργία»

Η EADaily ανέφερε ότι ο Ivan Riabchy είναι «ένας γνωστός δημοσιογράφος, μεταφραστής έργων σύγχρονης γαλλικής φαντασίας και φιλοσοφικής λογοτεχνίας και ηγέτης του ουκρανικού κινήματος LGBT».

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, ο Riabchy, ο οποίος εκτός από τον ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό του τοποθετεί τον εαυτό του ως εθνικιστή και πατριώτη, βρισκόταν προηγουμένως κοντά στην ηγεσία του σχισματικού «Πατριαρχείου Κιέβου». Για παράδειγμα, το 2016, ο «Πατριάρχης» Φιλάρετος (Denisenko) απένειμε στον Riabchy το βραβείο του Τάγματος του UOC-KP «για ειδικές υπηρεσίες αναζωογόνησης της πνευματικότητας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος παρούσα στην Σύνοδο της νέας εκκλησίας ήταν και μια αντιπροσωπεία παρατηρητών από το Φανάρι!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώμαλοι, Αμερικανοί, νεοναζί και ημεδαποί, πλην Αρχοντώνη, υπάλληλοι του βαθέως αμερικανικού κράτους υποδυόμενοι τους ιεράρχες, το ίδιο μαγαζί. Οι μητροπολίτες που προωθούν τον οικομενισμό, στήριξαν το Μνημόνιο, είναι όλοι τους υπέρμαχοι της λαθρομετανάστευσης, στήριξαν την προδοσία των Πρεσπών, και παρά το ότι καμώνονται τους ντούρους δημοκράτες, αναγνώρισαν τους σχισματικούς χιτλερικούς της Ουκρανίας, που το 2014 έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους στο κτίριο των συνδικάτων της Οδυσσού. ... Συμπτώσεις! Και όποιος πει το οτιδήποτε για αυτούς τους αγίους ανθρώπους, είναι συνομωσιολόγος. Όλα κι όλα! Το πιστέυω. Είναι προφανές, πως είναι συμπτώσεις όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...