Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση σέ Συνάντηση καί Ἀνοικτό Διάλογο

3 σχόλια:

 1. Η Παράταξή ΚΟΙΝΩΝΊΑ - συνεχιστων της πολιτικής του Καποδίστρια από το 2008 ελάμβανε συνεχώς μέρος σε όλες τις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις κάποια χρονιά και σε τρεις μαζί και με τις δημοτικές της Αθήνας. Αυτές όλες έγιναν με πολύ κόπο, χρόνο και συνεισφορές από τον οβολό των μελών μας και ψηφοφόρων μας.. Όμως στις στιγμές αυτές που δοκιμάζεται οικονομικά ο Έλληνας πολίτης η Παράταξή μας έπρεπε να ξεπληρώσει χρέη που είχαν μαζευτεί και με τη βοήθεια του Θεού τα κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος. Γι'αυτο και συνεχίζουμε τον αγώνα που άρχισε πριν από δώδεκα χρόνια προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Και σε αυτό ζητούμε την βοήθεια καθενός που ενστερνιζεται το πνεύμα μας όπως εκφρασσθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη.
  Ενδεικτική της οικονομικής δυσκολίας συμμετοχής μιας παραταξης μη χρηματοδοτουμενης από τον Έλληνα φορολογούμενο (όπως κάνουν τα "δημοκρατικά" κόμματα της βουλής) είναι ότι πλεισθα όσα κόμματα συμμετείχαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να συμμετάσχουν στις εθνικές.
  Ένας επιπλέον λόγος μη συμμετοχής μας είναι ότι το κλίμα ήταν τόσο πολωμενο πλέον στο να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφεροντας τη ΝΔ, ώστε πλέον καθιστατο επιτακτική η ανάγκη να συνειδητοποιησουν επιτελους κυρίως οι εκκλησιαζομενοι ψηφοφόροι ότι τα δύο κόμματα αυτά πάρα τις λεκτικές διαφοροποιησεις τους εφαρμόζουν την ίδια πολιτική που ενστερνιζεται όλα τα κόμματα της βουλής δεξιά και αριστερά καθώς και το ευρύτερο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας ότι "ανηκωμεν εις την Δύσιν" ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνοι μας πάρα μόνο ως υπήκοοι και φιληκοοι των ξένων" και φυσικά ότι στα πολιτικά πράγματα της χώρας δεν μπορεί να κρατεί ο Χριστός πάρα μόνο στην προσωπική ζωή του πιστού και αυτή περιορισμένη στο σπίτι του μόνο. Δυστυχώς την μη συνειδητοποίη αυτής της αλήθειας την βλέπαμε με θλίψη όχι μόνο σε λαϊκούς αλλά και σε κληρικούς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά και τη δοκιμή της σημερινής κυβέρνησης δεν θα είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να κοροιδευουμε τους εαυτούς μας. Μόνο όταν συνειδητοποιησουμε ότι ως πιστοί μόνο όταν συμπαραταχθουμε με πολιτικούς με Εκκλησιαστικο φρόνημα και όχι ζητιανευοντας δεξιά και αριστερά εμπαιζομενοι θα δούμε την Πατρίδα μας όπως επιθυμούμε.
  Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  Κομνηνός Καμάμης
  Μέλος της ΚΕ της πολιτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνεχιστων της πολιτικής του Καποδίστρια
  www.koinwnia.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ, ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΧΤΙΣΟΥΝ";

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...