Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Μπράβο στον Τζήμερο, αν και άθεος/άθρησκος


«Μπλόκαραν» τον Θ.Τζήμερο στο FB γιατί επέκρινε την μήνυση φιλοϊσλαμιστικής ΜΚΟ κατά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Το φασιστικό FB «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου επειδή τόλμησε να επικρίνει την μήνυση φιλοισλαμιστικής ΜΚΟ κατά της χριστιανικής οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και συγκεκριμένα κατά του διαχειριστή της πατέρα Αντώνιου.
Το Ανθελληνικό "Ελληνικό" (;;;) Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι κατέθεσε (άλλη μία) μήνυση στην χριστιανική οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου» που κάνει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, καθώς εξέφρασε την αντίθεσή της στην δημιουργία δομής μεταναστών κοντά στην ιδιοκτησία της.
Στο tweet του Θάνου Τζήμερου σχολίασε ο διευθυντής του pronewsΤάσος Γκουριώτης αναφέροντας «Welcome to the club: Oταν κτυπούσαν τις πόρτες των άλλων και τους έπαιρναν έκανα πως δεν άκουγα. Όταν κτύπαγαν την δική μου πόρτα δεν υπήρχε κανείς να με ακούσει».
Το φασιστικό FB έχει «μπλοκάρει» χιλιάδες προφίλ απλών πολιτών ή ιστοσελίδων οι οποίες αντιτίθενται στον αντιδημοκρατικό και αυθαίρετο εποικισμό της χώρας από παράνομους μετανάστες.

Οι υπόλοιποι που υποτίθεται στήριζαν και προέβαλαν τον πάτερ Αντώνιο τόσα χρόνια,με τηλεμαραθώνιους σε κανάλια κτλ που χάθηκαν ; Τα κωλοκανάλια που χάθηκαν;
Άφαντοι όλοι ε ;
Μάλλον γιατί στην ουσία χρησιμοποιούσαν τον κατά τα άλλα αγνό πατερ Αντώνιο,για να περάσουν το πολυπολιτισμικό μήνυμα τους και όχι γιατί νοιάζονταν για τα παιδιά.
Εδώ φαίνεται η αγάπη
Από ακροδεξιούς περιμέναμε (λέμε τώρα) επίθεση στον πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό...από ακροαριστερούς το βρήκαμε...

πηγή
πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...