Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τράγκας: «Η χώρα θα διαμελιστεί είτε στα χέρια του Μητσοτάκη, είτε λίγο αργότερα – Αυτή την ώρα ψήνονται όλες οι προϋποθέσεις»

 "...φυτεύονται σε διάφορες περιοχές, στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα κομάντος, πράκτορες και σαμποτέρ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων" 


 
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας, σήμερα, στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα «Παραπολιτικά FM»:

«Είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να προσευχηθούμε. Η χώρα βουλιάζει από χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες που περνάνε καθημερινά ανέλεγκτοι τα σύνορά μας. Ανάμεσά τους φυτεύονται σε διάφορες περιοχές, στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα κομάντος, πράκτορες και σαμποτέρ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Που σίγουρα θα δράσουν στην ώρα μηδέν ή θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μια άνετη επικράτηση των γειτόνων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά παραδέχεται το πρόβλημα και διακεκριμένα στελέχη της αποδέχονται ότι καθημερινά περνάνε 800 με 1000 άνθρωποι αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα και για αυτό σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Η χώρα θα διαμελιστεί είτε στα χέρια του Μητσοτάκη, είτε λίγο αργότερα. Αυτή την ώρα ψήνονται όλες οι προϋποθέσεις. Οι ξένοι και ειδικά οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι ο Μητσοτάκης και η οικογένεια Μητσοτάκη είναι εδώ και πολλά χρόνια δέσμια του γερμανικού παράγοντα. Κάνουν ότι πουν οι Γερμανοί ακόμη και αν πρόκειται να έρθουν σε πλήρη σύγκρουση με την ηγέτιδα δύναμη του ΝΑΤΟ τις ΗΠΑ. Ήδη ο Μητσοτάκης στηρίζει τη Μέρκελ στα φιλοκινεζικά ανοίγματά της και είναι σε πλήρη παρακολούθηση από τις ΗΠΑ. Η δυσφορία αυτή θα αξιοποιηθεί πλήρως από την Τουρκία αλλά και από όσους θέλουν να δοθεί λύση στα ελληνοτουρκικά με ακρωτηριασμό της Ελλάδος και παραχωρήσεις εδαφών στην Άγκυρα.

Ήδη με επιστολή της η Άγκυρα στον ΟΗΕ αξιώνει την προέκταση της υφαλοκρηπίδας της στα δυτικά της Ρόδου. Δηλαδή επισημοποιεί τις διεκδικήσεις της πέραν του 28ου μεσημβρινού, ο οποίος τέμνει τη Ρόδο στη μέση και ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν η επίσημη γραμμή προβολής των τουρκικών αξιώσεων.

Η Αθήνα σε χαμηλούς τόνους απάντησε ότι είναι αβάσιμοι οι ισχυρισμοί, ωστόσο η Άγκυρα προετοιμάζει νομικά όλες τις αξιώσεις της και το μελλοντικό παζάρι της, που θα φανεί ως υποχώρηση αν δεχθεί σε διμερείς συνομιλίες τον 25ο Μεσημβρινό. Ο Ερντογάν με την πλήρη υποστήριξη των μεγάλων δυνάμεων της εποχής σε βάρος της Ελλάδος και φυσικά σε συνδυασμό με την προετοιμασία που κάνουν εδώ οι εθνοτερμίτες προωθεί de facto και de iure όλα τα σχέδια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην ανατολική μεσόγειο.

Όλα δείχνουν ότι η οικογένεια Μητσοτάκη με οδηγίες των Γερμανών γεμίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους μετανάστες και οδηγεί την κατάσταση στη φάση εκείνη που για λόγους εθνικής επιβίωσης θα πρέπει να αποδεχτούμε μια υποχώρηση, έναν ακρωτηριασμό και έναν πολιτικό έλεγχο από την περιφερειακή δύναμη της περιοχής. Το μνημόνιο και οι συνεχείς υποχωρήσεις προκάλεσαν σηψαιμία σε όλους τους ιστούς του έθνους και της κρατικής οντότητας. Και τώρα οι καθοδηγούμενοι γερμανόφιλοι των Αθηνών ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες της καγκελαρίας λένε: «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με το μεταναστευτικό» και αύριο θα πούνε ότι προκειμένου να σώσουμε τον ασθενή, πρέπει να του κόψουμε ένα πόδι ή και τα δύο.

Δηλαδή θα αποδεχθούν διμερείς συνομιλίες και μοιρασιά του Αιγαίου με τους Τούρκους.

Έχοντας βέβαια αλλάξει και τον πληθυσμό στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι ένα χαλαρό κράτος ελεγχόμενο πλήρως από τους Γερμανούς και τους Τούρκους. Χθες η κα Μέρκελ από το βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου υποστήριξε ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την Τουρκία σε δυτική τροχιά και κόντραρε τις δηλώσεις Μακρόν λέγοντας ότι η Ευρώπη χρειάζεται το ΝΑΤΟ γιατί δεν είναι ακόμα σε θέση να αναλάβει αυτοτελώς την άμυνά της. Η κα Μέρκελ δεν χάνει ευκαιρία που να μην δείξει πόσο φιλότουρκη είναι. Κοντράρει τον Μακρόν γιατί απαγορεύει στα Σκόπια και την Αλβανία να μπουν στην Ε.Ε. και να γίνουν δορυφόροι του Βερολίνου. Κυρίως όμως η κα Μέρκελ είναι σε πόλεμο με τους Αμερικανούς. Η Ουάσιγκτον θεωρεί υποκριτική τη στάση της, γιατί ενώ λέει ότι θέλει το ΝΑΤΟ, επιδιώκει να φέρει την αιχμή των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων, την Χαιγουέι μέσα στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Δηλαδή θέλει οι Κινέζοι να έχουν πρόσβαση στα πάντα.

Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Η Άγκυρα οικοδομεί την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, από την Κύπρο έως την Κρήτη και έως τον Έβρο.

Ο Μητσοτάκης είναι στην αγκαλιά των Γερμανών και απέναντι στους Αμερικανούς και στους Γάλλους που τον θεωρούν πιόνι του Βερολίνου.
Προετοιμάστε τα παιδιά σας όσο καλύτερα μπορείτε για τη μεγάλη έξοδο και τη μεγάλη διασπορά. Όσο πικρό και αν είναι αυτό, όσο και αν ακούγεται μεταλλικά, είναι αληθές. Ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων θα υποχρεωθεί να φύγει από την πατρίδα, εξαιτίας μιας ανυπόφορης συμβίωσης με τους χιλιάδες ξένους και μίας βίαιης πληθυσμιακής αλλαγής. Όσοι μείνουν θα μπουν στο λούκι μιας οικονομικής βουλγαροποίησης και θα αντιμετωπίσουν όλα τα γεγονότα που φέρνει η γερμανική εποπτεία και η τουρκική απειλή. Ενσυνείδητα ή ασυνείδητα τόσο ο Μητσοτάκης, όσο και το πολιτικό προσωπικό προχωρούν με πράξεις που διαλύουν έτι περισσότερο την κοινωνική και εθνική συνοχή αλλά και σπείρουν ζιζάνια στις ψυχές των ανθρώπων.

Η υπόθεση του 80χρονου μπορεί να φαίνεται φαιδρή ή μια ακόμη ανοησία του ελλιποβαρούς κου Κικίλια αλλά η εξέλιξή της δείχνει ότι ήταν πλήρως ενημερωμένος ο πρωθυπουργός, άρα και συμμέτοχος σε αυτή τη βλακώδη κομματική ενέργεια. Ο κος Πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με τον κο Άδωνι Γεωργιάδη είχε όλα τα τυπικά προσόντα, εξέθεσε με δηλώσεις του τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι: « Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη θέση διοικητού νοσοκομείου».

Να σημειώσουμε ότι ο κος Πατέρας ήταν πρώην ΛΑΟΣ και ΑΝΕΛ και επελέγη από τον κο Κικίλια με τη σύμφωνη γνώμη του Μητσοτάκη, προφανώς γιατί υπολόγισαν ότι έχει κάποιες ψήφους. Ο κος Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε μια συνέντευξη χθες εδώ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στον κο Παναγιώτη Τζένο. Άκουσα όλη τη συνέντευξη και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ουσιαστικά για το μεταναστευτικό -εμμέσως πλην σαφώς – είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να ενημερώνουμε την Ευρώπη. Φυσικά δεν επανέλαβε ότι πρόκειται να γυρίσουν 20.000 στην Τουρκία. Δεν είναι χαζός να λέει τέτοια πράγματα. Επίσης, ανέφερε ως οικονομική πρόοδο το γεγονός ότι ο Μυτιληναίος βρήκε δανεικά στο Λονδίνο με χαμηλό επιτόκιο.

crashonline.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...