Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού

Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών. Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά…
Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς σημαντικούς συνεργάτες του μέσα στην Ελλάδα μας.
Ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο σιωνισμός και αυτός θέλει να μας αφανίσει διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, είναι αδύνατο να εδραιωθεί όταν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός. Τα σχέδια του σιωνισμού τα υλοποιούν πολλοί τιτλοφόροι υπηρέτες τους ανά τον κόσμο.
Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
Οι σιωνιστές εξ αίματος και οι υπηρέτες των σιωνιστών. Οι δεύτεροι πούλησαν μέχρι και την ήδη καταποντισμένη ψυχή τους, ένεκα της ανούσιας ματαιοδοξίας και φιλαυτίας τους στην πρόσκαιρη ποταπή ζωούλας τους, ώστε ν’ απολαύσουν τιμές και πλούτη εις βάρος των ανθρώπων.
Είναι οι σιωνόφρονες ειδικών αποστολών.
Η εγκατάσταση των μεταναστών δεν γίνεται σε τυχαίες τοποθεσίες. Έχει προσχεδιαστεί πριν από χρόνια, και γι αυτό φρόντισαν οι παγκοσμιοποιητές ώστε οι αλληλοδιαχόμενοι ηγέτες μας, που νομίζουμε ότι εκλέγουμε, να εξυπηρετούν τα βδελυρά σχέδιά τους.
Γι αυτό φροντίζουν να διατηρούν την κληρονομικότητα στην διαδοχή εξουσίας, δικαιώνοντας έτσι τους αρχαίους Έλληνες που έλεγαν, «κακού κόρακος, κακόν ωόν».

Εδώ, θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως, γιατί βάζουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα, γιατί σε σχολεία, γιατί δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, γιατί σε Λέσβο και Χίο, και σε άλλες παρόμοιες ερωτήσεις.

1. Γιατί εγκαθιστούν τους μετανάστες σε στρατόπεδα;
Μην πιστεύετε ότι τους εγκαθιστούν εκεί επειδή είναι άδεια. Η λογικοφανής αυτή απάντηση είναι παγίδα. Τα στρατόπεδα στην Ελλάδα είχαν φτιαχθεί, για να εξυπηρετούν κάποιον εθνοφελή σκοπό, σε όχι τυχαίες τοποθεσίες. Φτιάχθηκαν σε λεγόμενα στρατηγικά σημεία. Ήταν για την προστασία της χώρας, για την απόκρουση εχθρικής επιθέσεως, για την προστασία των πολιτών, για την προστασία μεγάλων υποδομών, εγκαταστάσεων, κλπ.

Υπήρχε μια δομή επικεντρωμένη στην σωτηρία της χώρας και του λαού. Μακάρι και για ενέργειες ανακατάληψης ελληνικών εδαφών.
Μας επέβαλαν όμως την μισελληνική μεταπολίτευση, η οποία με πρόσχημα την δημοκρατία και ότι τάχα είμαστε ασφαλής χώρα μέσα σε τόσες συμμαχίες, μείωνε την στρατιωτική θητεία για να μαζεύει ψήφους και να διαλύει την άμυνα της χώρας (έτσι ήταν το σχέδιο), με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα στρατόπεδα λόγω έλλειψης στρατού.
Κατόπιν άρχισαν τις αναδιοργανώσεις, τις αναδιαρθρώσεις, κλπ, του στρατεύματος για καλύτερη αποτελεσματικότητα.
Τρίχες. Κάθε αναδιοργάνωση ήταν οπισθοχώρηση και αποδυνάμωση.

Τώρα, με τις ορδές των επελαυνόντων μεταναστών, θυμήθηκαν τα άδεια στρατόπεδα οι απόγονοι αυτών που τα άδειασαν. Δηλαδή, τώρα παραδίδουν τα στρατηγικά σημεία της χώρας απ’ ευθείας στον εχθρό.
Κάτι το οποίο θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί με τα όπλα.
Η εγκατάσταση μεταναστών σε στρατόπεδα αποτελεί εγκληματική ενέργεια έναντι του έθνους όπως θ’ αποδειχθεί σύντομα.

2. Γιατί τους εγκαθιστούν σε σχολεία;
Τα σχολεία υπάρχουν σε χώρους όπου υπάρχουν πολλές οικογένειες, επομένως πολλά παιδάκια.
Αυτές οι οικογένειες, τώρα με την εγκατάσταση των μεταναστών θ’ αδρανοποιηθούν.
Θα κοιτάει ο καθένας να σώσει ότι μπορεί και να προφυλαχθεί όπως – όπως, αδιαφορώντας για τα γενικά, και ΚΥΡΙΩΣ για τα εθνικά, προβλήματα.
Οπότε οι αφεντάδες μας θα προχωρούν περισσότερο απερίσπαστοι στην υλοποίηση του έργου το οποίο διατάχθηκαν, όπως φαίνεται, να περατώσουν.
Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη, και όταν χαθεί κάθε έννοια κοινωνικής ισορροπίας και ασφάλειας, τότε θα ισχύσει ο κανόνας «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Δηλαδή, πλιάτσικο και ότι άλλο προκύψει. Γι αυτό έπρεπε ήδη οι γειτονιές να έχουν οργανωθεί για αντιμετώπιση πρωτόγνωρων καταστάσεων.

3. Γιατί πηγαίνουν τόσοι πολλοί μετανάστες σε Χίο και Λέσβο;
Είναι λογικό από τα βάθη της Αφρικής να περνάνε την Σαχάρα, την Βόρειο Αφρική, Συρία, Τουρκία για να πάνε στην Λέσβο;
Τι υποσχέσεις τους δόθηκαν για να κάνουν αυτό το ταξίδι;
Τους πηγαίνουν εκεί διότι σκοπός τους είναι να εξουδετερώσουν πλήρως τον Ελληνικό Στρατό σ’ αυτά τα νησιά.
Αυτό θα το καταφέρουν λόγω της πληθώρας μεταναστών οι οποίοι θα μπλοκάρουν στρατόπεδα και θα βιαιοπραγούν εναντίον των εκεί συνελλήνων μας.
Θα δημιουργήσουν πολυεστιακές συγκρούσεις οπότε ο στρατός μας θ’ αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει.

Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο; Θα ρωτήσει κάποιος.
Η απάντηση είναι απλή όταν μάθει το πότε θα το κάνουν. Θα το κάνουν όταν είναι έτοιμοι οι τούρκοι να
επιτεθούν στην Ελλάδα, κάνοντας απόβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ο αποβατικός τους στόλος είναι στον Κόλπο της Σμύρνης και πρέπει να βγει αλώβητος στον Αιγαίο Πέλαγος περνώντας από τα στενά μεταξύ Χίου και Λέσβου. Το ότι έχουν σκοπό οι τούρκοι να κάνουν απόβαση στην
ηπειρωτική Ελλάδα το μαρτυρά το μέγεθος του αποβατικού στόλου τους και η αγορά των S-400.

4. Γιατί όλα αυτά γίνονται τμηματικά και σιωπηρά;
Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Πρώτον, για να νομίζει ο λαός ότι υπάρχει ασφάλεια, και να «κοιμάται με τα τσαρούχια», και απαιτείται αναγκαστικά χρόνος. Και δεύτερον, για να αποδιοργανώσουν τον Στρατό μας και τους φρουρούς των συνόρων μας, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ξοδεύοντας υλικά
που θα μας λείψουν στα χειρότερα που είναι μπροστά μας και κοντά μας, και κυρίως για να τσακίσουν το ηθικό, την υπομονή και τις δυνάμεις των
στρατιωτικών.
Στην ουσία αυτό που κάνουν τώρα είναι ψυχοφθόρος πόλεμος και εξόδευσης πόρων.
Πόλεμος που διεξάγεται από μέσα από την Ελλάδα.
5. Ποιά σημεία εγκατάστασης μεταναστών δείχνουν ότι η εγκατάστασή τους είναι στρατιωτική επιχείρηση;
Είναι αρκετά και σημαντικά, θ’ αναφέρω μερικά.
Θέλουν να τους εγκαταστήσουν στην Κόρινθο για να διακόψουν την έξοδο των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο μέσω του Ισθμού.
Θα φράξουν τις γέφυρες του Ισθμού.
Δεν είναι δύσκολο. Δύο αυτοκίνητα να εμπρήσουν και αμέσως θα προκύψει χάος.
Το πρώτο εμπόδιο, βγαίνοντας από την Αθήνα, θα είναι στα Δυτικά προάστια.
Εκεί που είναι και τα διυλιστήρια.
Προς τον Βορρά δεν θα γίνεται μετακίνηση όπως εξήγησα σε προηγούμενο άρθρο μου.
Η εγκατάσταση μεταναστών στον Καραβόμυλο αναβλήθηκε προς το παρόν, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν εκεί. Επίσης η εγκατάσταση μεταναστών εκεί, είναι άμεσα συνδυασμένη με την μεταφορά της Ταξιαρχίας των πεζοναυτών από τον Βόλο στην Αθήνα, η οποία και αυτή εκκρεμεί.
Το πλέον κραυγαλέο συμβάν, είναι η εγκατάσταση μεταναστών στο Κουτσόχερο.Εκεί, δημιούργησαν μια κωμόπολη μεταναστών σε κάτι πετροβούνια, όπου το ψηλότερο φυτό είναι το ραδίκι, αλλά προσέξτε. Η εγκατάσταση των μεταναστών βρίσκεται στον δρόμο Λαρίσης –Τρικάλων και δίπλα, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε τους σκοπούς τους;

6. Γιατί τους εγκαθιστούν στις εισόδους των μεγαλουπόλεων;
Εγκαθιστούν τους μετανάστες σε εισόδους και εξόδους πόλεων για να φράξουν τους δρόμους και να μην μπορούν να φύγουν στην ύπαιθρο οι κάτοικοι.
Οι κάτοικοι πρέπει να εγκλωβιστούν στις πόλεις γιατί έτσι θα είναι εύκολος στόχος και θα εξουδετερωθούν τελείως. Αλλά και να προλάβουν να φύγουν κάποιοι με τα οχήματά τους από τις μεγαλουπόλεις, η Αθήνα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα κινούνται σε δρόμους-φυλακές ένεκα των προστατευτικών σιδερών που υπάρχουν στο πλάι.
Γιατί νομίζετε ότι όταν άρχισε η κρίση και σταμάτησαν όλα τα έργα στην Ελλάδα τα μόνα έργα που συνεχίζοντο ήταν οι δρόμοι; Για να φεύγουμε με ασφάλεια τα τριήμερα; Πρέπει οπωσδήποτε ν’ ανοιχθούν κάποια σημεία στο οδικό δίκτυο, στο πλάι, από τώρα.

7. Γιατί εγκαθιστούν μετανάστες από χώρες του λεγομένου «σκληρού Ισλάμ»;
Το ότι εγκαθιστούν στην ευλογημένη πατρίδα μας νεαρούς μετανάστες από χώρες όπως Πακιστάν (που διαθέτει πυρηνικά όπλα), Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Αλγερία, Σομαλία, κ.α. αποτελεί ακόμη ένα στοιχείο που μαρτυρά τις προθέσεις των παγκοσμιοποιητών και των εδώ δουλικών τους.
Οι μετανάστες από τις χώρες αυτές είναι ήδη σκληραγωγημένοι, λόγω των εκεί
συνθηκών διαβίωσης, έχουν άλλου τύπου επαφή με το αίμα, (έχετε δει κ’ εδώ κάποια έθιμά τους ή συμβάντα κατά τις μεταξύ τους συμπλοκές), και δεν έχει γι αυτούς καμία αξία η ζωή ενός απίστου σύμφωνα με το Κοράνι.
Και το κυριότερο.
Αν σκοτώσουν έναν άπιστο, δηλαδή έναν μη μουσουλμάνο, ο Μωάμεθ τους απαλλάσσει από την δολοφονία. Δεν θεωρούνται δολοφόνοι σύμφωνα με το δαιμονικό Κοράνι. Οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεσή τους. Και το κίνητρό τους το μεγάλο για να κινηθούν εναντίον μας θα είναι το πλιάτσικο.
Πλιάτσικο με την άδεια του Κορανίου φυσικά.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι σκοπός των παγκοσμιοποιητών είναι ο πλήρης αφανισμός των Ελλήνων και της Ελλάδος, σε σημείο που να φαίνεται ότι δεν πέρασε ποτέ από τον πλανήτη Έλληνας, ποτέ δεν υπήρξε Ελλάδα, και αυτό γίνεται βάσει σχεδίου.

Η Ελλάς δεν κινδυνεύει τόσο από τους εξωτερικούς εχθρούς.
Η Ελλάς κινδυνεύει περισσότερο από τους εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοί πολεμούν την Ελλάδα εκ των έσω, για να αισθάνονται σίγουροι οι απ’ έξω.
Ο πλήρης αφανισμός των εσωτερικών εχθρών της πατρίδος είναι επιβεβλημένος, αλλιώς οι Έλληνες δεν θα ευδαιμονίσουν ποτέ.
Το παράδειγμα μάς το δίδει ο Μέγας Αλέξανδρος. Για να έχει επιτυχή αποστολή ο μέγιστος των Ελλήνων τακτοποίησε πρώτα τα εντός της Ελλάδος πράγματα. Όταν κατέσκαψε την Θήβα, ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε και ποιούς αφάνιζε και αυτό συνετέλεσε επιπρόσθετα στην επιτυχία του.

Οι εσωτερικοί εχθροί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος και αυτοί είναι που συμμετέχουν περισσότερο στην εφαρμογή του πολεμικού σχεδίου εγκατάστασης των μεταναστών σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδος, διότι με τους μετανάστες δεν επιδιώκουν αντικατάσταση πληθυσμού, αλλ’ αφανισμό γηγενούς πληθυσμού.
Ζούμε την εφαρμογή ενός πολεμικού σχεδίου εναντίων των Ελλήνων με «όπλο» και τους μετανάστες.

Οργανωθείτε. Χρήστος Μαντζιάρης

Σχόλιο:Θα μας ρωτήσετε υιοθετείτε όλα τα παραπάνω,μήπως είναι υπερβολικά και αγγίζουν τις φαντασιώσεις τις συνομωσιολογίες ;;
Ναι υπερβολικά μοιάζουν !
Όχι απαραίτητα όλα , όμως,το άρθρο αναλύει εκλαϊκευμένα πολλές αλήθειες που καλό να χουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είναι για πολλά ακατανόητα που συμβαίνουν , μια λογική εξήγηση και απάντηση στον παραλογισμό του πολιτικού προσωπικού και μπορούμε να ερμηνεύσουμε συμπεριφορές. Ευχόμαστε πραγματικά τίποτα να μην επιβεβαιωθεί , όσο όμως οι Έλληνες δεν ΜΕΤΑΝΟΟΎΜΕ θα έχουμε εν τέλη μεγάλο κανόνα!

https://kentripotideas.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...