Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Μελλοντικά ο Ρωσικός στρατός θα μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε στον κόσμο μέσα σε 7 ώρες



Στο μέλλον ένας Ρωσικός αερπορικός στόλος θα μπορεί να μεταφέρει 400 άρματα, με πυρομαχικά, οπουδήποτε στον κόσμο., με υπερηχητική ταχύτητα, επιτρέποντας στα Ρωσικά στρατεύματα να εξαπολύσουν αντεπίθεση το ταχύτερο δυνατό.

Το καινούριο μεταφορικό σκάφος της Ρωσικής αεροπορίας θα πετά με υπερηχητική ταχύτητα μέχρι 2.000 χλμ/ώρα και θα μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 200 τόνους,ενώ θα έχει αυτονομία καυσίμων για 7.000 χλμ.Το πρόγραμμα προβλέπει να κατασκευαστούν 80 τέτοια μεταφορικά αεροσκάφη μέχρι το 2024.Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη δεκαετία θα μπορεί να έχει έναν ετοιμοπόλεμο τεθωρακισμένο στρατό σε οποιοδήποτε σημείο της γης μέσα σε λίγες ώρες.


Το ΠΑΚ θα μεταφέρει βαρύ οπλισμό από πυροβόλα και τεθωρακισμένα μέχρι πυραύλους και άλλο στρατιωτικό υλικό.Σε αυτά περιλαμβάνονται αντι-αεροπορικοί πυραύλοι ,συστήματα εκτόξευσης πυραύλων ,αντι-αρματικά βλήματα.
Θα έχει την δυνατότητα το στρατιωτικό προσωπικό να μπορεί να πέσει με αλεξίπτωτα σε επιλεγείσες περιοχές,αλλά και όλο τον στρατιωτικό εξοπλισμό να τον ρίχνει με αλεξίπτωτα στο έδαφος.

Ενας στόλος θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει 400 βαρυά τεθωρακισμένα ή 900 τεθωρακισμένα οχήματα όπωςαερομεταφερόμενα αμφίβια και αυτοκινούμενους καταστροφείς αρμάτων Sprut-SD.

http://rt.com/news/242097-pak-ta-russian-army/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY:Corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...