Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Καλά στην υγεία του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ
Μπορεί πριν λίγο καιρό να πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ο τεώς βασιλιάς Κωνσταντίνος φαίνεται πως είναι και πάλι αρκετά καλά. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και η κατάστασή του είναι πιο επιβεβαρυμμένη, αλλά έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Άννα Μαρία και τον προσωπικό γιατρό της οικογένειας που τον βοηθούν σε όλα.

Τώρα λοιπόν, που είναι ήδη πολύ καλύτερα βρέθηκε με την οικογένειά του στις Σπέτσες για το καλοκαίρι. Στο νησί πήγαν και ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος χάρηκε πολύ που συνάντησε τα εγγόνια του.
Ο ίδιος μάλιστα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του γιου του Παύλου, αγκαλιά με την εγγονή του Μαρία Ολυμπία. Το κορίτσι είναι το πρώτο εγγόνι του και όπως καταλαβαίνεις είναι η μεγάλη του αδυναμία!

Η Μαρία Ολυμπία με την γιαγιά της Άννα Μαρία

Η Μαρία ολυμπία με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

4 σχόλια:

 1. Ειπαμε, η προφητεια λεει για τον τεως, και ο τεως θα αναλαβει,
  ειτε μας αρεσει ειτε οχι !

  Ετοιμαστειτε για αναταραξεις !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ23 Ιουλίου 2019 - 1:29 π.μ.

   Νομίζω ότι η προφητεία του Αγίου Πα'ι'σίου λέει ότι ο Κωνσταντίνος θα μεσολαβήσει με τις διεθνείς γνωριμίες του υπέρ της Ελλάδας και όχι πως θα ξαναγίνει βασιλιάς.

   Σε κάθε περίπτωση, ας είναι καλά στην υγεία του ο άνθρωπος.

   Διαγραφή
  2. Οι προφητείες δεν είναι πάντα κυριολεκτικές.
   Αλλά και αυτός αν μας αναλάβει, δεν το θεωρώ καλό.
   Ξένο φρούτο είναι και το έθνος μας δεν το αγαπά.

   Διαγραφή
  3. Μπράβο Ανώνυμε και χωρίς αναταράξεις! Σε όλους αρέσει πλεόν και στον GAP, είναι και γείτονας με τον Νικόλαο και στον Τσίπρα, βλέπε και επίσημη επίσκεψη Καρόλου και φυσικά σε πολλούς από ΝΔ. Επιτέλους!

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...