Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ερντογάν: "Ποτέ δεν θα κομματιάσουν, ποτέ δεν θα διαμελίσουν την πατρίδα μας"

σχόλιο Γ.Θ : Η δήλωση του αυτή φανερώνει την εθνική φοβία των τούρκων για αυτό που γνωρίζουν καλά ότι έρχεται...
 
Πίσω από τα τετελεσμένα στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, βρίσκονται σχεδιασμοί εναντίον της Τουρκίας, υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας ότι το ίδιο συμβαίνει και με τη Συρία και με το Ιράκ.
Σε ομιλία του την Παρασκευή στο Ερζερούμ ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως «ποτέ δεν θα κομματιάσουν, ποτέ δεν θα διαμελίσουν την πατρίδα μας».

Παράλληλα, τόνισε πως «έδωσαν μάθημα σε εκείνους που νόμιζαν ότι θα μας θάψουν σε αυτά τα εδάφη, μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν αλλά τα βλέμματά τους έμειναν εδώ.

»Δεν σταμάτησαν να κάνουν σχεδιασμούς για την πατρίδα μας και το έθνος μας».

«Πότε Αρμένιοι τρομοκράτες, πότε τρομοκράτες που επιδιώκουν διαμελισμό, πότε ανεπαρκείς πολιτικοί, πότε με απειλές κατά της οικονομίας μας προσπάθησαν κατά καιρούς να διαταράξουν την ενότητα και την ανεξαρτησία του τουρκικού έθνους», πρόσθεσε.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι ο στόχος τους είναι πάντα ο ίδιος, να γονατίσουν την Τουρκία και τον τουρκικό λαό.

«Δόξα τω Θεό δεν πέτυχαν», ανέφερε προσθέτοντας ότι όλους αυτούς η Τουρκία τους έθαψε στους λάκκους που οι ίδιοι έσκαψαν και θα συνεχίζουν να τους θάβουν.

Όπως είπε συγκεκριμένα, «σχεδιασμοί εναντίον της Τουρκίας βρίσκονται πίσω από τα τετελεσμένα στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο», προσθέτοντας ότι το ίδιο και πίσω από τα τετελεσμένα στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ, δεν είναι το Ιράκ αλλά τα σχέδια τους για την Τουρκία.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...