Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Άγγελοι και Άγιοι έχουν πιαστεί χέρι χέρι στα σύνορα και δεν επιτρέπουν μείωση τους!

Δεν έχει σημασία ποιός ήσουν...


ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ... Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει...Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη...μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά...μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά...μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι...

Μόνο η πνευματική ζωή είναι η αληθινή ζωή, όλα τα υπόλοιπα είναι ύλη! Και το σώμα μας ύλη είναι, χώμα δανεισμένο από την γη. Πνευματική ζωή είναι η αδιάλειπτη προσπάθειά μας να καταστούμε άξιοι της Θεϊκής πνοής που βρίσκεται μέσα μας. Η ψυχή του ανθρώπου είναι στα μάτια του Θεού θησαυρός πολυτιμότερος από όλο τον υλικό κόσμο! Η καλλιέργεια της ψυχής είναι η σημαντικότερη και ο κόπος για την ψυχή είναι ο πιό συνετός.
Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

Όσο πιο πολύ προσευχηθείτε για έναν άνθρωπο, ακόμη και για έναν ξένο, τόσο περισσότερο αρχίζετε να τον αγαπάτε, με τον καιρό πκαι πλησιάζει σε σας. Η δύναμη της προσευχής κάνει ένα τέτοιο θαύμα. 

Πατήρ Μπόρις Στάρκ
 
Άγγελοι και Άγιοι έχουν πιαστεί χέρι χέρι στα σύνορα και δεν επιτρέπουν μείωση τους! Γέρων Προκόπιος
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...