Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Γ. Τράγκας: «Μαύρη Παρασκευή για το Έθνος»

Ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» και τα συντρόφια του μπήγουν το μαχαίρι στην καρδιά του Ελληνισμού»


Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτών που είναι έτοιμοι να την ψηφίσουν σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή, κάνοντας λόγο για «Μαύρη Παρασκευή» του Έθνους μας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σήμερα είναι μαύρη Παρασκευή για το Έθνος, για τον Ελληνισμό για την Πατρίδα μας, για την Ιερή γη μας. Σήμερα το μεσημέρι ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» που θα περάσει στην ιστορία ως «Εφιάλτης» και οι υπόλοιποι «Εφιάλτες» του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα πολιτικά λείψανα ολοκληρώνουν την προδοσία ερήμην του ελληνικού λαού «βιάζοντας» όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ερήμην των Μακεδόνων ολοκληρώνουν την προδοσία. Παραδίδουν το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, που είναι μία και μοναδική, στους γείτονες που όλα αυτά τα χρόνια ήθελαν μια πλαστή ιστορία για να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές επιχειρήσεις εις βάρος της Ελλάδας. Ο «Εφιάλτης» της μεταπολίτευσης, ο απριλιανός κλώνος και οι «Εφιάλτες» του που βρίσκονται όλοι σε αποδρομή και μετράνε μέρες στην εξουσία ανοίγουν την πρώτη μεγάλη κερκόπορτα στα βόρεια σύνορα μας. Ο μεγάλος μειοδότης τελειώνει το συμβόλαιο με τον Σόρος και υλοποιεί πλήρως τις διαταγές τις γερμανικής καγκελαρίας. Μαύρη και πικρή Παρασκευή.

Όποιος παρακολούθησε χτες την ομιλία του «Ιωαννίδη της Αριστεράς», που έκανε εντελώς κούφιες αναφορές και άσχετες με το θέμα, ο «άρρωστος» του Μαξίμου, ο άφρων, ο ιδιοτελής απέφυγε να απαντήσει σε όλα τα καυτά ερωτήματα και με εμφανή αμηχανία προσπαθούσε να εμψυχώσει τους πραιτοριανούς, τους «Εφιάλτες» βουλευτές του με αρλούμπες, όπως είπε και ο κ. Κουτσούμπας.

Μαύρη και πικρή η σημερινή Παρασκευή. Το μεσημέρι θα ακουστούν τα «Ναι» αυτών που θα εγκαταλείψουν την πολιτική. Ο Τσίπρας, ο απριλιανός κλώνος και οι βουλευτές του πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν και θα διασωθούν από την οργή του λαού. Κούνια που τους κούναγε. Θα κυνηγηθούν από όλους τους Μακεδόνες, από όλους τους Έλληνες και κάποια στιγμή θα παραπεμφθούν και θα λογοδοτήσουν για εσχάτη προδοσία. «Βίασαν» την δημοκρατία μας, και αγνόησαν τη βούληση του ελληνικού λαού. Θα εγκαταλειφθούν από τους προστάτες τους. Όλοι αυτοί οι εθνοτερμίτες θα εγκαταλειφθούν από τους χρηματοδότες τους, τους σπόνσορες και θα εξοβελιστούν εις το πυρ το εξώτερων. Είναι πολιτικοί σκώληκες είναι εθνομηδενιστές και εθνοτερμίτες έχοντας ισχνή εκπροσώπηση στο λαό. Θα ποδοπατηθούν από τον ελληνικό λαό, θα ισοπεδωθούν, κύματα οργής διατρέχουν ολόκληρη την επικράτεια και κυρίως την Μακεδονία.

Το μεσημέρι θα ανοίξουν τα χείλη των «Εφιαλτών». Επικαλούνται την πλειοψηφία που έχουν στη Βουλή, ενώ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε δρόμους. Όποιος είδε την ομιλία του Τσίπρα κατάλαβε πόσο «άρρωστος» είναι. Το πρόσωπό του είχε πολιτική νεκροφάνεια. Χτες ο Τσίπρας και οι όμοιοί του στη Βουλή ήταν «γυμνοί» επιχειρημάτων. Επιχειρήματα αβάσιμα όπου δεν μπορούν να καλύψουν αυτή την εθνική προδοσία.

Ξεκίνησαν ήδη οι αλυτρωτικές επιχειρήσεις. Πριν ακόμη δούμε τις αλλαγές, ανακοινώσεις τις μακεδονικής μειονότητας έκαναν την εμφάνισή τους. Οι μειοδότες απεδείχθη στη συζήτηση ότι πούλησαν το όνομα της Μακεδονίας εκτελώντας συμβόλαιο και χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα για την πατρίδα μας.

Δεν έκαναν καμία διαπραγμάτευση, πήραν ένα κείμενο από τον Σόρος ή τον Νίμιτς και αυτό ήταν. Εις το πυρ το εξώτερον. Την ίδια ώρα που γινόταν η κρίσιμη ιστορική συζήτηση στην ελληνική Βουλή, ο Σόρος έβγαινε φωτογραφία αγκαλιά με τον Ζάεφ στο Νταβός. Ο κροίσος, ο γύπας έβγαλε στο διαδίκτυο φωτογραφία αγκαλιά με τον Ζάεφ την ίδια ώρα της μεγάλης προδοσίας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το μόνο που στέκει από τα τρελά που λέει ο Π. Καμμένος είναι τα 50 εκατομμύρια του Σόρος . Όλη η Ελλάδα εκτιμά ότι τα χοντροπήρε ο Τσίπρας και η παρέα του, περίπου 200 εκατομμύρια. Βαλίτσες έπεσαν στον προδότη πρωθυπουργό σύμφωνα με τον πρώην συνεταίρο του. Οικονόμησαν λεφτά για να πουλήσουν την Μακεδονία μας. Κηρύσσουν το πλήθος χρυσαυγίτικο ενώ οι ίδιοι είναι φασίστες του κερατά.

Ο Τσίπρας έδειξε στη Βουλή αγράμματος και ανιστόρητος. Ο Σαμαράς ήταν η καλύτερη ομιλία για το μακεδονικό. Ήταν συγκροτημένος, είχε συγκεντρώσει τόσες αποδείξεις, ακόμα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Εκτελεί συμβόλαιο ο ανιστόρητος όπως λέει ο πρώην πολιτικός συνεταίρος του. Ακούσατε βέβαια ότι ο κ. Τσίπρας τελειώνει τον κ. Καμμένο, προσπαθώντας να τον εξοβελίσει από αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Καλά να πάθει, τον στήριζε μέχρι τελευταία στιγμή στην εθνική προδοσία.

Το μεσημέρι υλοποιείται το σχέδιο Τζορτζ Σόρος. Σήμερα είναι μαύρη Παρασκευή. Ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» και τα συντρόφια του μπήγουν βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά του ελληνισμού!»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...