Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Λυπάμαι πολύ για εσάς που ξεχάσατε παιδεία αξίες, θρησκεία Πατρίδα οικογένεια για μία στολή που και αυτήν δεν την τιμάτε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!


σχόλιο Γ.Θ : Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Όταν η Ελλάδα μας ελευθερωθεί να εύχονται να μην πέσουν στα χέρια του λαού, αλλά να τους παραλάβει η δικαιοσύνη και να εχουν μια δίκαιη δίκη για τα εγκλήματά τους.
Και κάτι άλλο... Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι... η νέα τάξη στην Πατρίδα μας στηρίζεται στους πολιτικούς, στα κανάλια και στα ΜΑΤ


Γέμισε η Ελλάδα με φυτευτούς ανθέλληνες ματατζήδες να παρέχουν ασφάλεια στους προδότες αντί στην Πατρίδα!
Αντί να ρίξουν τις ασπίδες και τα κράνη έστω και την ύστατη στιγμή και να σηκώσουν τις Ελληνικές σημαίες μαζί με τους πατριώτες που αντιστέκονται μάχονται για να υπερασπιστούν την Πατρίδα να μην ξεπουληθεί, αντιθέτως αυτοί με κράνη, ασπίδες και επικίνδυνα χημικά μπαίνουν εμπόδιο στην αντίσταση των αγωνιστών που δίνουν μερόνυχτα μάχες σώμα με σώμα , ταλαιπωρημένοι , ξενύχτηδες , νηστικοί διψασμένοι μπάς και σώσουν έστω και την ύστατη στιγμή την ένδοξη Μακεδονία μας!!

Και εσείς σας βλέπω να ξεφυτρώνετε σε όλους τους δρόμους μπουλούκια μπουλούκια κρανοφόροι και αρματωμένοι να τρέχετε όπου σας κατευθύνουν οι ανώτεροι προδότες εντολείς σας, σαν υπνωτισμένα πρόβατα!!

Κρίμα!!

Λυπάμαι πολύ για εσάς που ξεχάσατε παιδεία αξίες, θρησκεία Πατρίδα οικογένεια για μία στολή που και αυτήν δεν την τιμάτε.

Διότι την στολή το Εθνόσημο και τον όρκο τα φοράτε για την Πατρίδα και για να υπηρετείτε αυτήν και τον Ελληνικό λαό!

Δεν σας αξίζουν!!

Ντροπιάζετε τις μάννες σας για την παιδεία που αποκτήσατε μάλλον που ίσως και να μην φταίνε μπρός στην πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί!!

Αλλά δεν ντροπιάζετε μόνο τις μάννες σας!!

Ντροπιάζετε και τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας που όταν θα σας ρωτούν : Μπαμπά γιατί δώσαμε την Μακεδονία την χώρα του Μ.Αλεξάνδρου εσείς θα μπορείτε να τους απαντάτε, ότι όταν οι Ελληνες αγωνιζότανε ψυχή τε και σώματι , εμείς τους χτυπούσαμε , τους ρίχναμε χημικά , τους συλλαμβάναμε γιατί έπρεπε να υπακούσουμε στις εντολές των ανωτέρων προδοτών μας, για να μην χάσουμε την θέση μας τον μισθό μας και σας αφήσουμε νηστικά?

Αλήθεια θα μπορέσετε να εξηγήσετε στα παιδιά σας τις γυναίκες σας την μάννα σας?

Θα μπορέσετε να πάρετε τέτοια ευθύνη η θα φοράτε και μπροστά τους τα κράνη για να μην βλέπουν τα μούτρα σας γιατί θα σας κατατάσσουν με τους προδότες?

Σκεφτείτε πρίν είναι αργά!!

Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

8 σχόλια:

 1. Το όνειρο των Ελληνοπουλων πραγματώνεται με μια θέση στο δημόσιο και δεν τη διακινδυνευουν με τίποτα. Εκεί κατάντησαμε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι αλητάμπουρες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Φωτεινό Παγιαύλα:
  "* 2010 με 2012 η Υ.Α.Τ. δεν αφήνει τα συγκεντρωμένα πλήθη της Πλατείας Συντάγματος να εισβάλλουν στη Βουλή: «οι υατάδες είναι προδότες πασόκοι».

  * 2012 με 2015 η Υ.Α.Τ. δεν αφήνει τα συγκεντρωμένα πλήθη της Πλατείας Συνταγμάτος να εισβάλλουν στη Βουλή: «οι υατάδες είναι προδότες γερμανοτσολιάδες σαμαροβενιζέλοι».

  * 2015 έως σήμερα η Υ.Α.Τ. δεν αφήνει τα συγκεντρωμένα πλήθη της Πλατείας Συντάγματος να εισβάλλουν στη Βουλή: «οι υατάδες είναι προδότες συριζαίοι».

  * Συχνά πυκνά λέγεται ότι είναι και χρυσαυγίτες.

  Σήμερα με τα επεισόδια μια ολόκληρη διμοιρία νοσηλεύτηκε στο 401.

  Περαστικά στους συναδέλφους μου."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο προδότης είναι προδότης όπου και αν βρίσκεται. Ντροπή ..

   Διαγραφή
 4. ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ -ΦΥΛΑΚΕΣ.
  ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
  Καλλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ30 Ιανουαρίου 2019 - 1:01 μ.μ.

   Έχω ξαναγράψει ότι στην Αρχαία Ελλάδα καθήκοντα "αστυνομικών" εκτελούσαν Σκύθες δούλοι, διότι κανένας ελεύθερος Έλληνας δεν καταδεχόταν να ασκήσει αυτό το "επάγγελμα".

   Την καίρια στιγμή η λύση θα δοθεί από τον Θεό και τους Έλληνες Πατριώτες.

   Αυτοί που ρίχνουν χημικά σε Ιερείς και στην Γαλανόλευκη ενδιαφέρονται μόνο για τον μισθουλάκο τους.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ....
   ΤΗΝ ΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
   ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ;;
   Καλλ

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...