Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Οργή Ελλήνων: «Προδότη, ξεπούλησες την Μακεδονία, είσαι ανθέλληνας» – «Βράζει» όλη η χώρα

σχόλιο Γ.Θ : Η οργή, το δάκρυ και το παράπονό μας δεν θα πάνε χαμένα. Ο πόνος του σήμερα θα είναι η δύναμη του αύριο.
Θα την ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας. Η μάχη δεν τελείωσε σήμερα...Την έγκριση στην «Συμφωνία των Πρεσπών» έδωσε η πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων.
Οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την στήριξη 7 κοινοβουλευτικών «ρεταλιών» και ενός βουλευτή των ΑΝΕΛ ενέκριναν την σύμβαση που παραχωρεί στα Σκόπια των όρο «Μακεδονία», αναγνωρίζει την γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία», τους πολίτες της ως «μακεδόνες» και την γλώσσα τους «μακεδονική».

Υπερ της κύρωσης ψήφισαν οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Σπύρος Δανέλλης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής – προερχόμενος από το Ποτάμι – Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε «παρών» ενώ σύσσωμη η υπόλοιπη αντιπολίτευση καταψήφισε.

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι αντιδράσεις του κόσμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποτυπώνονται πλήρως στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook με δεκάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να απαντούν με χαρακτηρισμούς και βρισιές στη δήλωση του πρωθυπουργού μετά την ψήφιση της Συμφωνίας.

Δείτε εικόνες:Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...