Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Έκθεση-καταπέλτης αμερικανών για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και οι 151 βουλευτές που ενέκριναν την προδοτική συμφωνία, διέπραξαν αθλιότητα μεγαλύτερη από το ηθικό και πολιτικό τους ύψος

Διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο διεξήγαγε έρευνα στην Ελλάδα και κατέληξε ότι το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τη μακεδονική μειονότητα που ζει στη Νότια Μακεδονία, όχι μόνο δεν επιτρέπει να διδάσκεται η μακεδονική γλώσσα στα σχολεία, αλλά καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Μακεδόνων και τους αντιμετωπίζει ως υπανθρώπους.

Η έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου είναι καταπέλτης για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα καθώς το ελληνικό κράτος εκτός από τους Μακεδόνες καταπιέζει τους Τούρκους της Θράκης και τους τσάμηδες.
Η έκθεση καταλήγει ότι η αντιμετώπιση από την Ελλάδα της μακεδονικής μειονότητας είναι τόσο απάνθρωπη και κτηνώδης που έχει πάρει μορφή γενοκτονίας, και καλεί τους διεθνείς οργανισμούς να επέμβουν με όλα τα μέσα, ακόμα και με στρατιωτικά, για να αποτρέψουν τη γενοκτονία του μακεδονικού λαού από το ελληνικό κράτος.
Χαρίδημος Πένσας
ΥΓ1. Αυτή η έκθεση του αμερικανικού πανεπιστημίου είναι μια έκθεση από το μέλλον, ίσως μάλιστα και από το πολύ κοντινό.
ΥΓ2. Αυτή η έκθεση δεν διαφέρει από τις εκθέσεις των αμερικανικών πανεπιστημίων που οδήγησαν στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
ΥΓ3. Και κατά την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία τα αμερικανικά πανεπιστήμια εκπονούσαν μελέτες σύμφωνα με τις οποίες οι μειονότητες στην Ελλάδα καταπιέζονται πιο πολύ από τις μειονότητες στη Γιουγκοσλαβία.
ΥΓ4. Την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ήδη τουρκική την ανεβοκατεβάζουν διάφοροι «καλοθελητές».
ΥΓ5. Την ελληνική Μακεδονία άρχισαν ήδη να την αποκαλούν Νότια Μακεδονία οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης του ΣΥΡΙΖΑ!
ΥΓ6. Το κράτος της Ακροδεξιάς μέχρι σήμερα κουβάλησε πολύ νερό στο μύλο των Αμερικανών και γενικά των ΝΑΤΟϊκών. Αναγνώρισε «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και «μακεδονική γλώσσα» με διάφορους επίσημους τρόπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως παρέα με τους ΑΝΕΛ το τερμάτισε εντελώς. Τόσο νερό στο μύλο του ΝΑΤΟ δεν είχε κουβαλήσει κανένας μέχρι τώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφηύρε με ΝΑΤΟϊκή εντολή και αναγνώρισε για πρώτη φορά μακεδονικό λαό, ενώ μακεδονικός λαός και μακεδονικό έθνος δεν υπήρξαν ποτέ στην ιστορία. Υπάρχει η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας στην οποία έζησαν και ζουν διάφοροι λαοί, αλλά μακεδονικός λαός δεν υπήρξε ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε Μακεδόνες τους Σλάβους και τους Αλβανούς ώστε να συνταχθεί εύκολα, όποτε χρειαστεί, η παραπάνω έκθεση από κάποιο διάσημο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ για την καταπίεση της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.
ΥΓ7. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλε υπογραφή στη Συμφωνία των Πρεσπών. Άρπαξε τον υποκόπανο και βρόντηξε γερά, για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, τα τύμπανα του πολέμου στην Ελλάδα και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.
ΥΓ8. Εάν η παραπάνω έκθεση φανεί σε κάποιον υπερβολική, τότε αυτός ο κάποιος ή δεν έχει ιδέα ούτε από την πρόσφατη ιστορία των Βαλκανίων ή είναι αφελής ή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. 


Πηγή: agkidapress.gr.


http://www.pontos-news.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...