Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ!!! ΟΜΟΛΟΓΩ, ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΕΣ ΜΟΝΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΟΘΥΜΗ, ΕΥΦΟΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣΜΑΣ!!!
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!
ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ, ΜΕ ΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ. ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ. ΑΠΛΩΣΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!!! ΜΑ ΠΩΣ ;

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ;;; ΤΡΟΜΑΞΑ!!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ!!!

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΣΟΥ ΠΑ...ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ! ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΧΑΝΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΣΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !


https://apantaortodoxias.blogspot.com/ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...