Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Οι «μασκοφόροι δημοκράτες» αντιδρούν στο αποτέλεσμα των εκλογών!

Βρίζουν τον Χριστό και επιτίθενται σε πολίτες !

Βρίζουν τον Χριστό και επιτίθενται σε πολίτες
Φεμινίστριες, σατανιστές, gay ακτιβιστές και «αναρχικοί» σε σοκαριστικές στιγμές – Εγκρίνουν διάσημοι πολιτικοί και καλλιτέχνες
Απίστευτες σκηνές στις ΗΠΑ, οι οποίες θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας. Η Νέα Τάξη και οι οπαδοί της δεν μπορούν να «χωνέψουν» το εκλογικό αποτέλεσμα και την νίκη της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης και γι’ αυτό επιτίθενται σε πολίτες και δημοσιογράφους που εκφράζουν αντίθετη άποψη από την δική τους.
Οι σκηνές είναι σοκαριστικές. Gay ακτιβιστές, φεμινίστριες και «αναρχικοί» προπηλακίζουν, ασκούν βία στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας!
Άραγε θα αντικρύσουμε ανάλογες σκηνές και στην Ελλάδα;
Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο, υπάρχει επίθεση ακόμα και σε ιερέα με το πλήθος να προσβάλλει τον Χριστό, ενώ οι πεμπτοφαλαγγίτες απειλούν ακόμα και τις ζωές δημοσιογράφων.
Επιπλέον, σπάνε περιουσίες πολιτών, κάτι που ούτως ή άλλως γνωρίζουμε και στην χώρα μας από τους κουκουλοφόρους μισθοφόρους του Σόρος.
Αναμένουμε τα αντίμετρα από την νέα εξουσία στις ΗΠΑ, τα οποία αναμένεται να είναι εξίσου σκληρά!http://grothia.gr/ekselikseis/ameriki/51383/vrizoun-ton-christo-ke-epitithente-se-polites/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...