Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει τελικά αργό σχέδιο εξόντωσης του Έλληνα

Ο μέσος όρος γεννήσεων στην σημερινή Ελλάδα είναι 1 παιδί.Η υπογεννητικότητα είναι ίσως το πιο σοβαρό πρόβλημα της εποχής μας γιατί κινδυνεύουμε να χαθούμε σαν έθνος.

Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό μέσα στα επόμενα είκοσι με τριάντα χρόνια θα είμαστε περίπου 6.000.000 από τα 10.000.000 που είμαστε σήμερα και ένας στους δύο Έλληνες θα είναι πάνω από 65 ετών.

Πριν από πολλά χρόνια ανοίξαμε την αγκαλιά μας σε ταλαιπωρημένες ψυχές από άλλες χώρες και αυτά τα παιδιά της δεύτερης γενιάς που μεγάλωσαν στην Ελλάδα απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια και δεν ξεχωρίζουν πλέον από έναν Έλληνα με ρίζες βαθιά ελληνικές. Σήμερα δεχόμαστε με την ίδια αγάπη τα σημερινά προσφυγόπουλα που είναι πολύ περισσότερα καθώς η κάθε μάνα έχει δέκα παιδιά,τα οποία θα μεγαλώσουν εδώ και θα αποκτήσουν στο μέλλον την ελληνική ιθαγένεια.Την ίδια στιγμή που κάποια από τα πιο δυνατά ελληνικά μυαλά έχουν φύγει στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή η κάθε ελληνική οικογένεια συνεχίζει να βάζει το δικό της λιθαράκι για να χτιστεί αυτό το νέο πολυεθνικό σύστημα.

Έγιναν επίσημες έρευνες και ρώτησαν τους Έλληνες γιατί δεν κάνουν παιδιά, ή γιατί μένουν στο ένα ή δύο με το ζόρι. Η πιο συνηθισμένη απάντηση ήταν η οικονομική κρίση. Όντως η μείωση γεννήσεων από το 2011 και μετά είναι ξεκάθαρη.Το κράτος (αν υπάρχει) φροντίζει να μειώσει τις παροχές από τους πολύτεκνους και δίνει από το τρίτο παιδί και μετά σαράντα ευρώ τον μήνα για κάθε παιδί.

Υπάρχει τελικά αργό σχέδιο εξόντωσης του Έλληνα ή μόνοι μας χανόμαστε ;

Το ιδανικό σενάριο είναι να αυξήσουν τα επιδόματα και να βοηθήσουν ένα νέο ζευγάρι στηρίζοντας το σε όλους τους τομείς. Το ιδανικό σενάριο είναι τα 15.000 που δίνονται ετησίως για κάθε ένα πρόσφυγα να δινόταν σε κάθε ελληνική οικογένεια για να ζει με αξιοπρέπεια.

Υπάρχει όμως ένα ερώτημα που ίσως θα πρεπε να σκεφτούμε. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γεννήθηκαν πάρα πολλά παιδιά. Αν θυμηθούμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, αν ψάξουμε λίγο καλύτερα τις ρίζες μας, θα διαπιστώσουμε πως οι πρόγονοί μας γεννούσαν δέκα παιδιά και δεν είχαν ούτε τα μισά από όσα έχουμε εμείς σήμερα. Υπήρχε όμως ΠΙΣΤΗ Στον Θεό. Υπήρχε ενωμένη οικογένεια. Αγάπη για την πατρίδα.Οπότε η απάντηση πως δεν κάνουμε παιδιά λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί να σταθεί.

Πριν από τρία χρόνια είχαμε περισσότερους θανάτους από γεννήσεις παιδιών. Τα διαζύγια είναι περισσότερα από ποτέ και έχουμε καταλήξει να μπορούμε να χωρίσουμε μέσα σε μισή ώρα με πολύ απλή διαδικασία.

Ας σταματήσουμε λοιπόν να ρίχνουμε ευθύνες σε τρίτους για να βολέψουμε τον εαυτό μας στο βασιλικό εγώ μας και ας αναρωτηθούμε αν πράττουμε εμείς σαν Έλληνες σωστά έτσι όπως μας δίδαξε Ο Χριστός ή αν συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην εξαφάνιση της Ελλάδας βοηθώντας τους να πετύχουν το σχέδιο εξόντωσης μας.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

για το ιστολόγιο https://ellasnafs.blogspot.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...