Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο κι όμως… αριστερό: «Καρατόμησαν» εισαγγελέα που διερευνούσε τεράστιο σκάνδαλο

ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ.ΕΛ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ «ΠΑΡΚΑΡΑΝ» ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ

σχόλιο Γ.Θ : Δεν πρέπει να τους λέμε κυβέρνηση ψευτοαριστεράς. Αυτή ακριβώς είναι η Αριστερά...

Είναι ποτέ δυνατόν οι αυτοαποκαλούμενοι τιμωροί της διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. να κουκουλώνουν σκάνδαλα που αφορούν τραπεζικές υποθέσεις και να «στέλνουν» εισαγγελείς με δυσμενείς μεταθέσεις σε… γραφειάκια πρωτοκόλλησης;

Κι όμως είναι.
Τα κακά νέα πάντα μαθαίνονται γρήγορα και το Newsbomb.gr, όπως γνωρίζετε, φροντίζει να τα μαθαίνει εγκαίρως.

Ήδη στους δικαστικούς κύκλους έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις η περίπτωση ενός εισαγγελέα ο οποίος ανέλαβε να διερευνήσει ένα τεράστιο σκάνδαλο που έλαβε χώρα την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Η έρευνα που διεξήγαγε κάτω από άκρα μυστικότητα τερματίστηκε άδοξα στις 21 Οκτωβρίου 2016 και μπήκε στο… αρχείο.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό.

Όπως μαθαίνουμε, αφού η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, ο εισαγγελέας που διενεργούσε την έρευνα μετατέθηκε – όλως τυχαίως – στο τμήμα «Εισαγγελικών Γραφείων».

Πρόκειται για ένα τμήμα που παραλαμβάνει δικογραφίες (ανακριτικές και προανακριτικές) από τα Τμήματα Ποινικής Δίωξης και τις διαβιβάζει είτε προς χρέωση στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία, είτε προς επεξεργασία, είτε στο αρχείο κλπ. Εν ολίγοις, εκτελεί χρέη «τροχονόμου» δικογραφιών…

Επί της ουσίας δηλαδή, η «αδιάφθορη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. «πάρκαρε» τον εν λόγω εισαγγελέα σε ένα γραφειάκι πρωτοκόλλησης δικογραφιών.

Το «λάθος» του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού ήταν ότι άρχισε να ζητάει «συγκεκριμένες» πληροφορίες από τη… Γενική Κυβέρνηση, έπειτα από καταθέσεις μαρτύρων που είχε στα χέρια του.

Η έρευνά του ξεκίνησε μετά από δεκάδες μηνυτήριες αναφορές πολιτών.

Διενεργείτο για αρκετούς μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα και στο πλαίσιο αυτής, διερευνούνταν κακουργηματικής φύσης ποινικά αδικήματα -ακόμα και αυτό της εσχάτης προδοσίας– τα οποία περιέγραφαν οι πολίτες στις αναφορές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας είχε φτάσει πολύ βαθιά στην υπόθεση και εξέταζε την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οικονομικά σκάνδαλα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, κάπου εκεί διεκόπη η έρευνα και έβαλαν στον «πάγο» την καριέρα του.

Το χειρότερο όλων είναι ότι του ετοιμάζουν και μετάθεση εκτός Αττικής.

Αυτό είναι που λέμε «μηδενική ανοχή στη διαφθορά και στη διαπλοκή».

newsbomb.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...