Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δημοσιογράφος-ειδικός για τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ: Οι Podemos χρηματοδοτούνται από Μασόνους! (video)

Του Μάνου Χατζηγιάννη (Τηλεγράφημα)



Σε μια σοβαρότητα καταγγελία προέβη χθες ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Estulin,
ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Εστούλιν ο "ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ", οι Podemos χρηματοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα και μασονικές στοές!



Ο Daniel Estulin ήταν καλεσμένος στο prnoticias.com και προεβη σε έναν απολογισμό των δέκα ετών από τη δημοσίευση του έργου του «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg» (Planeta, 2005). Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης του με τον Pedro Aparicio, συντάκτη του prnoticias.com, εισήλθε πλήρως στην πολιτική συζήτηση και σχολίασε το φαινόμενο των "Podemos"




O Estulin εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το κόμμα που ηγείται ο Pablo Iglesias "δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Τέκτονες". Όσον αφορά την εξήγηση της γέννησης του εξηγεί ότι είναι λογικό ότι σε ένα πλαίσιο στο οποίο τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απαξιωθεί εντελώς να γεννιέται μια νέα δύναμη που θα μπορεί να κατευθύνει την κοινωνική αναταραχή.



«Μπορεί να καθοδηγήσει αυτή τη μαζική δυσαρέσκεια η οποία διαφορετικά θα δημιουργήσει κοινωνικό χάος. Αυτή η μάζα ελέγχεται και καθοδηγείται από μια «mainstream» οργάνωση που αυξάνεται αλματωδώς και την έχουν στα χέρια τους Τέκτονες », είπε ο Estulin.



Εδώ τα βίντεο:




Σχ. ΚΟ: Το βιβλίο - best seller “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Bilderberg” του Daniel Estulin κυκλοφόρησε το 2012 στα ελληνικά. Βλέπε εδώ. Ο Estulin γεννήθηκε στην Λιθουανία και ζει στην Ισπανία. Σε μια συνέντευξή του, είπε την ιστορία του: "Εκδιώχθηκα από τη Σοβιετική Ένωση το 1980. Ο πατέρας μου ήταν ένας αντικαθεστωτικός που πολεμούσε για την ελευθερία του λόγου και για αυτό φυλακίστηκε και βασανίστηκε από την KGB. Υπέστη δύο πολιτικούς θανάτους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μας βαρέθηκαν μας πέταξαν έξω. Μετακομίσαμε στον Καναδά και πριν από 12 χρόνια ήρθα στην Ισπανία. Ο παππούς μου ήταν συνταγματάρχης της KGB και της Αντικατασκοπίας στη δεκαετία του 1950, οπότε είχα κάπως το προνόμιο να παίρνω αρκετές πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είναι οι καλύτερες πηγές των πληροφοριών μας". Ο Estulin πιστεύει ότι η τρέχουσα οικονομική κρίση είναι ενορχηστρωμένη για να κρατήσει τις μάζες εξαρτώμενες από την ελίτ. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια αυτοκρατορία. Θέλουν όλοι να εργάζονται γι’ αυτούς, όπου και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα εργάζονται για μια ελίτ, την ολιγαρχία. Οι οικονομολόγοι δεν μπορούν να το εξηγήσουν χωρίς να αναγνωρίσουν τους σκιώδεις κυρίαρχους που εργάζονται για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες. Απώτερος σκοπός, κατά τον Estulin, αυτού του δικτύου ατόμων και οργανώσεων που έχουν μετατραπεί σε «σκιώδη κυβέρνηση» είναι να διαγράψουν την κυριαρχία όλων των εθνών-κρατών και να τα υποκαταστήσουν με μία παγκόσμια συνεργασία για τον έλεγχο της οικονομίας τους υπό την επίβλεψη του ‘ηλεκτρονικού παγκόσμιου αστυνομικού κράτους’".



Σημειώνεται ότι με έγγραφα που διέρρευσαν, η Λέσχη θεωρεί μέγιστο «εχθρό» τον εθνικισμό, ενώ έχουν εκφραστεί ανησυχίες μήπως καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση, λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού» (“hard-edged nationalism”).




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...