Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Β.Αλεξιάδου για Α.Σαμαρά και ΝΔ: «Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα - Xαίρονται για την πιθανή αποτυχία της διαπραγμάτευσης"

«Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα!» έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας την αγανάκτησή της για την στάση...
του Α.Σαμαρά και της ΝΔ που διαρρηγνύουν το εθνικό μέτωπο της διαπραγμάτευσης με την στάση τους.

Η τηλεμαγείρισσα, μια εβδομάδα μετά τον χαμό και της δεύτερης κόρης της, Άντζυς Αλεξιάδου, ξέσπασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το χθεσινό Eurogroup και τα «βάζει» με όσους χαίρονται με την αποτυχία της διαπραγμάτευσης:

«Τι κρίμα!! να μην είμαστε ενωμένοι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας!. Τι κρίμα να μένουμε δεμένοι στις κομματικές μας ιδεολογίες και να σαμποτάρουμε και να χαιρόμαστε για την πιθανή αποτυχία της διαπραγμάτευσης, με καλύτερους ορούς, που επιχειρεί να επιτύχει η νέα κυβέρνηση!

Ειλικρινά ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα!

Τι κρίμα να μην είμαστε ενωμένοι και τα λιμνάζοντα νερά, που η νέα κυβέρνηση Τσίπρα τόλμησε να κουνήσει, να τα κάνουμε τρικυμία!! Ώστε να μας τρομάξουν οι δυνάστες μας!! Δεν αντέχουμε άλλη λιτότητα!! Αυτή δεν είναι η αλήθεια?

Ας τη βροντοφωνάξουμε λοιπόν όλοι μαζί! Αριστεροί, δεξιοί, νεοδημοκράτες, πασόκοι, ποτάμια και ελιές! Όλοι Έλληνες είμαστε! Ας σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά κι ας απαιτήσουμε το δίκιο μας, άσχετα ποιος το σήκωσε πρώτος» έγραψε χαρακτηριστικά.



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...