Κυριακή 20 Μαΐου 2012

MEGA-ΛΗ … αλητεία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Παρακολουθώντας κανείς τα δελτία του MEGA-λου καναλιού με τους “σπουδαίους” και αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους αναρωτιέται κανείς που έχουν κρυμμένη την περίφημη δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και από που αντλούν το τόσο MEGA-λο θράσος και καθημερινά λειτουργούν και φέρονται ως κομματικά στελέχη του δικομματισμού και....
μάλιστα ... του χειρίστου είδους!


Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγει τους εαυτούς τους σε αιχμή του δόρατος της παραπληροφόρησης και της εσκεμμένης προπαγάνδας που απώτερο σκοπό έχει να εκφοβίσει και να τρομάξει όσους Έλληνες κάνουν ακόμα το λάθος και παρακολουθούν τα στημένα πάνελ των δελτίων τους!
Βασιλικότεροι του Βασιλέως αντί να θέτουν τα ερωτήματα τους και να αναμένουν τις απαντήσεις των καλεσμένων τους αυτοί σκοπίμως (πολλές φορές έτοιμοι να βγάλουν αφρούς από το στόμα) διακόπτουν με αγένεια τους συνομιλητές τους (που εκπροσωπούν συγκεκριμένο κόμμα) κάνοντας ειρωνικά μειδιάματα και σχόλια!

Κύριοι … η καλοσυνάτη και σοβαροφανή επαγγελματική μάσκα που φορούσατε τόσα χρόνια που μας πουλούσατε τα παραμύθια σας βγήκε και όλοι βλέπουμε πια ξεκάθαρα το “εφιαλτικό” σας πρόσωπο. Ο βίος και η πολιτείας σας, σας καθιστά συνένοχους αυτών που υπηρετήσατε και συνεχίζεται να υπηρετείτε εις βάρος της πραγματικής πληροφόρησης και ενημέρωσης του λαού μας!

Δεν τιμήσατε και δεν τιμάται το λειτούργημα σας και στην συνείδηση όλων μας μέρα με την ημέρα καταγράφεστε ως έρποντα σκουλήκια και γλείφτες, των προδοτών και του σάπιου συστήματος που υπηρετείτε… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...