Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ.

- Ο Τσίπρας πρέπει να βγει πρώτος, να πάρει το +50.

- Πώς μπορείς να το λες αυτό; Ξέχασες τί πρεσβεύει το αντιπατριωτικό και αντιχριστιανικό αυτό κόμμα του συνασπισμού; Αυτοί είναι δέκα φορές χειρότεροι από τους δύο δοσίλογους, πασοκ-νδ. Και αν η εξουσία πέσει στα χέρια τους, θα τα ισοπεδώσουν όλα.

- Αν η εξουσία πέσει στα χέρια του συνασπισμού και της αριστεράς γενικά, μάλλον πως αυτοί θα ισοπεδωθούν και εμείς θα γλυτώσουμε.

- Δεν σε καταλαβαίνω. Τώρα δεν είπες πως θέλεις ο Τσίπρας να βγει πρώτος;

- Ναι, αυτό είπα. Θέλω να κυβερνήσει η αριστερά για να καταστραφεί αυτό το ψεύτικο είδωλο, που τόσο κακό έκανε (όπως και τα υπόλοιπα) στην πατρίδα μας.

- Με αυτόν τον τρόπο όμως, μαζί με την αριστερά, που λες ότι θα καταστραφεί, θα καταστραφεί και η πατρίδα μας.

- Πιστεύεις, ότι με την εναλλακτική λύση σαμαράς-βενιζέλος-ντόρα-κουβέλης η πατρίδα δεν θα καταστραφεί;

- Εννοείται πως θα καταστραφεί και ότι τα εν λόγω πρόσωπα μόνο για αυτή τη χώρα δεν ενδιαφέρονται, αλλά οι συριζαίοι είναι ανθέλληνες, είναι φιλομετανάστες, φιλοσκοπιανοί και γενικά χειρότεροι.

- Φυσικά και είναι όλα αυτά που αναφέρεις, γι' αυτό και θέλω να καταστραφούν και ο μόνος τρόπος είναι: να κυβερνήσουν.

- Και πώς θα καταστραφούν, αν κυβερνήσουν;

-Αν ο Τσίπρας αποκτήσει την εξουσία, θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο επιλογές. Είτε θα επιμείνει αντιμνημονιακά, δεν θα προδώσει και θα είναι η αιτία να τρίξουν τα θεμέλια της γερμανοκρατούμενης ευρωπαϊκής ένωσης. Είτε θα λυγίσει και θα προδώσει όλους αυτούς που τον ψήφισαν τώρα, αλλά και όλους αυτούς που πιστεύουν στην αριστερά.
Στη δεύτερη περίπτωση είναι ευνόητη η διάλυση του αριστερού ψεύτικου ειδώλου.
Στην πρώτη η διάλυση είναι επίσης δεδομένη, αφού η απαλλαγή από το μνημόνιο ισούται με χρεοκοπία και ίσως με έξοδο από το ευρώ.
Μπορεί για εμάς -που σκεφτόμαστε πατριωτικά και προτιμάμε να τρώμε πέτρες, αλλά να είμαστε ελεύθεροι- η εξοδος από την ευρωπαϊκή ένωση να είναι απελευθέρωση από μια οικογένεια που είμαστε αποπαίδια της, αλλά για τους νεοέλληνες της ευμάρειας αυτό θα είναι εφιαλτικό και θα προκαλέσει οργή, ξέσπασμα και απομυθοποίηση της αριστεράς, η οποία θα πληρώσει τα σπασμένα ολόκληρης της μεταπολίτευσης.
Αν λοιπόν θέλουμε, μετά το είδωλο του πασοκ και της νδ, να καταρρεύσει και αυτό της αριστεράς, θα πρέπει να ευχόμαστε να κυβερνήσει ο συριζα και όχι να τον πολεμάμε σε αυτή τη φάση. Αν δεν κυβερνήσει τώρα και βρεθεί αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλοίμονό μας, θα θεοποιηθεί και στις μεθεπόμενες εκλογές (οι οποίες μπορεί να είναι και πολύ σύντομα), θα χτυπήσει 40%.

- Οπότε, αν κατάλαβα καλά, θα ψηφίσεις τσίπρα;

- Όχι, αλλά θα προτείνω τσίπρα σε αυτούς, που σκέφτονται να επιστρέψουν στο μαντρί του πασοκ και σε αυτούς, που έχουν κόμπλεξ με τη δεξιά.

yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...