Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΙ... ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

trikalagr
agioritikovima
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του Τουρκικού τύπου για την δήθεν (απόβαση του Ισραηλινού στρατού) στην Κύπρο παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις του Ισραηλινού ΥΠΕΞ και την κατηγορηματική διάψευση από την Κυπριακή Κυβέρνηση έχουμε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία από σοβαρές εφημερίδες και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Τουρκία...


Τίποτε δεν γράφεται όταν αφορά την Ασφάλεια και τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς την έγκριση  του Τουρκικού κράτους !

Η δημοκρατία  στην Τουρκία δεν έχει καμιά σχέση όπως εμείς την εννοούμε ούτε ο δημοσιογράφος μπορεί να περάσει ένα άρθρο πολύ δε  περισσότερο ένα .... πρωτοσέλιδο αν ο αρχισυντάκτης δεν έχει την σύμφωνο γνώμη του Τουρκικού κράτους !

Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από τα δημοσιεύματα του Τουρκικού τύπου; Προετοιμάζουν τον Τουρκικό λαό ή έχουν στόχο την τρομοκράτηση του Κυπριακού Ελληνισμού ;

Επειδή όμως τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην Τουρκία η αλεπού της Τούρκικης Διπλωματίας ο Αχμέτ Νταβούτογλου ...(Ρωμιός Γενίτσαρος λένε οι φήμες )ετοιμάζει κάτι μεγάλο και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα !

«Απόβαση Ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Vatan. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα το Ισραήλ στα πλαίσια διαπραγματεύσεων με την Κυπριακή δημοκρατία ζήτησε την εγκατάσταση 20.000 κομάντος στην Κύπρο ως αντάλλαγμα της κατασκευής τερματικού σταθμού φυσικού αερίου στο νησί.

« 50.000 Ισραηλινοί στην Κύπρο» είναι ο τίτλος της Haberturk η οποία αναφέρει πως « το Ισραήλ έβαλε στο μάτι την Κύπρο και απαίτησε από τους ελληνοκύπριους μια βάση στο νησί».

«Εντυπωσιακός ισχυρισμός από το πρακτορείο Ανατολή, 20000 Ισραηλινοί κομάντος στη Λεμεσό» είναι ο τίτλος της Ηurriyet η οποία κρατά αποστάσεις από την είδηση που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο της Τουρκίας

Προσοχή οι Υπηρεσίες Ασφαλείας να σηκώσουν κεραίες και να φιλτράρουν τις πληροφορίες ... Το πόσο μας λείπει μια υπηρεσία που να  συλλέγει αποκλειστικά  Στρατιωτικές πληροφορίες και να υπάγεται  απευθείας στο  ΓΕΕΘΑ αυτήν την χρονικά στιγμή δεν λέγεται  ... Να μην ακούσω βλακείες για διαφάνεια και δεν ξέρω τι γιατί ...Εχουμε πιάσει πάτο !




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...