Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Ο Αριθμός του Θηρίου»: Η Λέσχη Bilderberg προωθεί υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα σε όλη την Ευρώπη


Του Aaron Dykes (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(Mark of the Beast: Bilderberg Pushes Mandatory Internet ID for Europe)
Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και ο αμερικάνικος νόμος CISPA θέτουν το σκηνικό για την καταστολή του World Wide Web (Διαδικτύου), τεχνοκράτες εργάζονται πυρετωδώς για να μπορούν να εντοπίζουν την ταυτότητά σας... και να βεβαιωθούν ότι όλες οι δραστηριότητές σας θα παρακολουθούνται προσεκτικά και θα βρίσκονται υπό έλεγχο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει τώρα στο να δημιουργήσει ένα υποχρεωτικό σύστημα ηλεκτρονικής ταυτότητας για όλους τους πολίτες της ΕΕ που θα υλοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη για την online τυποποίηση τόσο επιχειρήσεων όσο και προσώπων των χρηστών μέσω μιας κοινής «ηλεκτρονικής υπογραφής». Μια απλή πιστοποιημένη ταυτότητα θα δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο, σε online δεδομένα και εμπορικές δραστηριότητες. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια να εισέλθουμε σε ένα σύστημα Χαράγματος του Θηρίου και ένα εξέχον μέλος της Λέσχης Bilderberg βρίσκεται πίσω από αυτό το σύστημα.
Η Neelie Kroes, είναι η Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα της ΕΕ και προωθεί μια νομοθεσία που ελπίζει ότι θα αναγκάσει «τη υιοθέτηση εναρμονισμένων ηλεκτρονικών υπογραφών / e-ταυτοτήτων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών πιστοποίησης (eIAS) σε κράτη μέλη της ΕΕ».
Η έκταση ενός τέτοιου συστήματος θα πρέπει, βέβαια, να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου, ιδίως καθώς πολλές χώρες της ΕΕ έχουν αντισταθεί στην καταπάτηση σε των πολιτικών ελευθεριών από τις απαιτήσεις των «μεγάλων» κυβερνήσεων για την ταυτότητα, τα οποία ακόμη και τώρα αποκρούουν τις δρακόντειες πολιτικές του στυλ «τα χαρτιά σας παρακαλώ» του ναζιστικού καθεστώτος που ενισχύουν και τις άλλες λεωφόρους της τυραννίας τους. Σύμφωνα με το EurActiv.com, η κα Neelie Kroes αργότερα θα «διευρύνει το πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας, περιλαμβάνοντας και βοηθητικές υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας που συμπληρώνουν τις ηλεκτρονικές υπογραφές, όπως ηλεκτρονικές σφραγίδες, σφραγίδα για την ημερομηνία και την ώρα κ.λ.π.», καθώς ο υπερεθνικός αυτός οργανισμός προσπαθεί να μαντρώσει περισσότερα έθνη για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Αυτό το σύστημα του Μεγάλου Αδελφού θα εφαρμοστεί πρώτα στην Ευρώπη και αργότερα θα προωθηθεί στη Βόρεια Αμερική και στον υπόλοιπο πλανήτη, καθώς ο κόσμος ωθείται βήμα-βήμα προς την κατεύθυνση ενός απολυταρχικού αχρήματου  δικτύου ελέγχου στο όνομα της «ασφαλούς, επαληθεύσιμου εμπορίου» και φυσικά, στο όνομα της «ασφάλειας». Δεν τους νοιάζει ότι το σχέδιο θα προκαλέσει περιπτώσεις χακαρίσματος των ταυτοτήτων και πλαστογραφήσεις. Η Ευρώπη, βλέπεται, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη «δημιουργία μιας πραγματικά λειτουργικής ενιαίας αγοράς» - μέρος του ευρύτερου στόχου της ΕΕ, η οποία την στιγμή αυτή κλυδωνίζεται.
Η Neelie Kroes συμμετέχει κάθε χρόνο στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, από το 2005. Ήταν στον επίσημο κατάλογο της συνάντησης του 2006 στην Οτάβα του Καναδά και στη συνάντηση του 2007 στην Κωνσταντινούπολη, το 2008 στην συνάντηση του Chantilly της Βιρτζίνια, το 2009 στην Βουλιαγμένη και το 2010 στο Sitges της Ισπανίας ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Αλλά το 2011, η Kroes, συμμετείχε στην συνδιάσκεψη στο St Moritz της Ελβετίας με ένα νέο τίτλο: Επίτροπος της ΕΕγια την Ψηφιακή Ατζέντα, και έτσι προφανώς τώρα βλέπουμε την ανάπτυξη της εν λόγω ατζέντας όχι ως κάτι το απροσδόκητο. Η τελευταία προσπάθεια της Kroes σίγουρα θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Λέσχης του 2012 σε λίγες μέρες.
Συνδυάζεται με τη δημιουργία του CYBERCOM των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και το διορισμό του επικεφαλής της NSA Στρατηγού Keith Alexander, ο οποίος, επίσης, συμμετέχει ετησίως στις συνεδριάσεις της Bilderberg, στην εξαπόλυση κυβερνοεπίθεσης σε όλη την υδρόγειο. (Σχ. ΚΟ: Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο επικεφαλής Διοίκησης του Πενταγώνου Gen Keith Alexander δήλωσε στο Κονγκρέσο πως οι ΗΠΑ στερούνται από στελέχη και οικονομικούς πόρους ώστε να θωρακιστούν αναλόγως απέναντι σε συντονισμένες επιθέσεις στο κυβερνοχώρο). Περαιτέρω, οι τεχνοκράτες της Silicon Valley και άλλοι τέτοιοι παράγοντες έχουν επίσης συγκλίνει γύρω από τις μυστικές συναντήσεις για τον συντονισμό των εξελίξεων σχετικά με νέους κανονισμούς, νέους νόμους και συνθήκες για το Διαδίκτυο και την επέκταση των προσπαθειών για εξόρυξη δεδομένων μαζί με τις παράνομες μυστικές κοινότητες με τις οποίες συνεργάζονται.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...