Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σοκάρει η σιωπή των ΜΜΕ για την δολοφονία του Έλληνα από τους τρείς Αφγανούς...

Ούτε κίχ δεν έβγαλαν τα μεγαλύτερα από τα μεγάλα μήντια, για το απεχθές γεγονός της δολοφονίας ενός 30χρονου Έλληνα στην Πάτρα, από τρείς Αφγανούς γειτονές του. Με σχεδόν τελετουργικό τρόπο οι τρείς Αφγανοί, των οποίων... 


τα ονόματα έδωσε ξεψυχώντας ο άτυχος Έλληνας, τον κατακρεούργησαν με μαχαίρι, για ασήμαντο λόγο. Και όμως. Για τα ελληνικά ΜΜΕ – πέραν του διαδικτύου- η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτέλεσε αιτία σχολιασμού.

Μία περίπτωση που θυμίζει πολύ την υπόθεση Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας. Και ίσως αυτός ήταν ο λόγος του “θαψίματος” της είδησης. Να θυμήθηκαν τα ΜΜΕ τις αντιδράσεις των κατοίκων του κέντρου. Να θυμήθηκαν ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι … αργοί στο να πάρουν εμπρός, αλλά όταν συμβεί αυτό, αντιδρούν με τρόπους που καθόλου δεν αρέσουν στο σύστημα. 

Είναι όμως ακριβώς αυτή η ένοχη σιωπή των ΜΜΕ, που κάνει τους Έλληνες να καταλαβαίνουν τον ρόλο τους. Με τέτοιες μεθοδεύσεις “καίγεται” το κεφάλαιο της δήθεν αντικειμενικότητας και όλο περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν τον πραγματικό τους ρόλο.


greeknation.blogspot

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...