Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Δημοσιογράφος που δεν είναι έμμισθος στην ισραηλινή κι αμερικάνικη πρεσβεία, υπάρχει; Οι προσκυνημένοι της ΕΣΗΕΑ παίρνουν ποσοστά;

Αυτός είναι ο τρόπος που σας ενημερώνουν και σας "ευαισθητοποιούν" τα Δυτικά μέσα στις Νατοικές χώρες για τα γεγονότα στην Συρία.
Την επίθεση των τρομοκρατών σε σχολείο στο Δυτικό Χαλέπι, σε σημείο που ελέγχει ο Συριακός Αραβικός Στρατός, την βάφτισαν επίθεση της Ρωσίας και της Συρίας !


Αυτή την προπαγάνδα θα την πάρουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι και θα την αναπαράγουν καταδικάζοντας τον Άξονα που αντιστέκεται στην Ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.



Σημ. Δημοσιογραφικές πόρνες... Αλήτες Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, έμμισθοι της ισραηλινής πρεσβείας!

Κάνουν αβίαστα, φυσικά το πληρώνονται, το άσπρο μαύρο:

Την ίδια ώρα οι τρομοκράτες του FSA δολοφονούν παιδιά την στιγμή που πηγαίνουν στο σχολείο στο Δυτικό Χαλέπι, οι αντίχριστοι το εμφανίζουν ως έγκλημα της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης (σοσιαλιστές, κομμουνιστές και πατριωτικές δυνάμεις) της Συρίας!
Καμία δημοσιογραφική πόρνη, κανένα ΜΜΕ, κανένας έμμισθος "αντιρατσιστής", δεν θα δείξει... τα παιδάκια που δολοφόνησαν στο Γυμνάσιο Al Tail οι μισθοφόροι της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης  



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...