Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Σχέδιο φίμωσης του τύπου παγκοσμίως από Μ.Ομπάμα: Κλείνει όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο στις ΗΠΑ!

σχόλιο Γ.Θ : Και να μας κλείσουν, υπάρχουν πάντα εναλλακτικοί τρόποι...


Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ιστότοπο yahoo.com, ο Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα κηρύσσει όπως διατυμπανίζει τον πόλεμο στους «συνωμοσιολόγους» που γράφουν στο διαδίκτυο κατά της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας , υποσχόμενος να εξαλείψει την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος για την ελευθερία των ΜΜΕ.

Ο ίδιος υποσχέθηκε να κλείσει όλες τις εναλλακτικές ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης τις επόμενες λίγες εβδομάδες πριν από τη λήξη της θητείας του, αναφερόμενος σε αυτές ως «άγρια, άγρια δύση» της Αμερικής.

Το ζήτημα όμως είναι ότι η ίδια κυβέρνηση και προσωπικά ο Ομπάμα έχουν παραδώσει τον έλεγχο του παγκόσμιου διαδικτύου σε μία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι «σκοτεινοί» και φυσικά δε τους γνωρίζει κανένας.

Οι δηλώσεις του νυν Αμερικανού προέδρου , πραγματοποιήθηκαν σε ένα συνέδριο καινοτομίας στο Πίτσμπουργκ, στο οποίο ο ίδιος τόνισε ότι οι «συνωμοσιολόγοι» καταστρέφουν την πίστη του κοινού , στα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και προειδοποίησε ότι οι εναλλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων αποτελούν «εθνική απειλή» για τις μελλοντικές εκλογές.

«Θα πρέπει να ξαναχτίσουμε μέσα σε αυτήν την «άγρια-άγρια δύση» ροής πληροφοριών κάποιο είδος λειτουργίας, βάση της οποίας οι άνθρωποι θα κινούνται με επιμέλεια», δήλωσε ο Ομπάμα σε συνέντευξη για την επιχειρηματική καινοτομία στο Πίτσμπουργκ.

«Πρέπει νομίζω, να βάλουμε κάποιο είδος «τάξης» με τον οποίο να μπορούμε να ταξινομήσουμε απορρίπτοντας αυτές που προκαλούν διχασμό στον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε ο Ομπάμα .

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι , η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών είχε ανακοινώσει πως τα δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών, περιλαμβανομένων κρατικών υπηρεσιών και αμυντικών εταιριών, είχαν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό , κάτι που συνιστά «ηλεκτρονική επίθεση» στο ρωσικό κράτος .

Στις ΗΠΑ όμως το σχέδιο του Τ.Σόρος και Γ.Ρότσιλντ για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου καλά κρατεί.

Η απόφαση αυτή του Ομπάμα , σύμφωνα με πληροφορίες, θα την επικυρώσει και το αμερικανικό Κογκρέσο, τελευταίο προπύργιο αντίστασης για τους Αμερικανούς πολίτες που αγωνίζονται χρόνια τώρα για να το αποτρέψουν.

Πρόκειται όμως σαφέστατα για εντολή των «ηγετών» της νέας Τάξης για την ελεύθερη ενημέρωση , μέσω ενός «σκοτεινού» σχεδίου φίμωσης του τύπου.

Όλα θα φιλτράρονται και όλα θα λογοκρίνονται στις ΗΠΑ σε λίγο , μέσω ενός σχεδίου που σίγουρα θα «περάσει» τον Ατλαντικό και θα έρθει και στην Ευρώπη με πρόσχημα την ισλαμική τρομοκρατία στο διαδίκτυο. Όλα τα έχουν σκεφθεί όλοι αυτοί οι σκοτεινοί εγκέφαλοι.


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...