Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Ν.Τραμπ οn air: «Η αμερικανική ελίτ θα προσπαθήσει να σε σκοτώσει» (βίντεο)

Ξεκάθαρη προειδοποίηση έστειλε η Ρωσία προς τον μελλοντικό ένοικο του Λευκού Οίκου...
λέγοντας ότι η αμερικανική ελίτ, με άλλο λόγια η ΝΤΠ, μπορεί να  τον «βγάλει από τη μέση» επειδή θέλει να οικοδομήσει γερές σχέσεις με τη Ρωσία.

Αυτό είπε «on air» ο δημοφιλής Ρώσος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Ντμίτρι Κισελιόφ προειδοποιώντας ότι η ελίτ «μπορεί να σκοτώσει» τον Ντόναλντ Τραμπ λόγω της επιθυμίας του να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα.
Ο Κισελιόφ σχολίασε επίσης τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Αμερικανό Μίδα μπροστά από την Κλίντον, καθώς και την υπόσχεση του ότι θα «δημιουργήσει πολύ, πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία» αν γίνει πρόεδρος.
«Αυτός ο συνδυασμός, ότι προηγείται στην κούρσα και η ικανότητά του να δηλώνει τα πράγματα όπως είναι και η πρόθεσή του να τερματίσει τις πρόσφατες ακραίες ρωσο-αμερικανικές εντάσεις – όλο αυτό τον βάζει σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», δηλώνει ο Ρώσος δημοσιογράφος.
«Τώρα μπορεί απλά να τον σκοτώσουν», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.
«Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Οι υπηρεσίες αυτές προωθούν το μίσος προς τη Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους», ισχυρίζεται ο Κισελιόφ.
«Οι Αμερικανοί ολιγάρχες επίσης, δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο… Γι’ αυτούς, ένας Τραμπ που είναι έτοιμος να διευθετήσει τα ζητήματα με τη Ρωσία σημαίνει ότι τα οικονομικά θα κατευθυνθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Το αμερικανικό κατεστημένο είναι ανελέητο», καταλήγει ο Ρώσος δημοσιογράφος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...