Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΝΤΠ ΣΤΟΝ ΑΚΗΡΥΧΤΟ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ;

Αυτό, που φοβούνται να αναφέρουν έστω τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης όλου του πλανήτη, είναι η συμβολή της Ελλάδας στην ήττα της ΝΤΠ, στον Γ' παγκόσμιο πολεμο, που κατά σειράν ήταν ο Α' και ήταν οικονομικός.

Ξεκινησε, με την αντισυνταγματικη πραξη στις ΗΠΑ, οπου το Κογκρεσο παρεδιδε στις αρχες του περασμενου αιωνα την εκδοση του δολλαριου, στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΔ και μερικων ακομα Τουρανομογγολικων και οχι οπως αυταρεσκα αυτοαποκαλουνται, Εβραικων οικογενειων.

Εκτοτε,καθε κεντρικη τραπεζα υπεκλαπει με αποφασεις των ψυχανωμαλων Τουρανομογγολων κυβερνητων σχεδον απο ολα τα κρατη.

Μια, που παραμενει ακομα υπο κρατικο ελεγχο, ειναι η τραπεζα της… Συριας, για να ξερουμε τι πραγματικα ζητουσαν οι Νεοταξιτες Τζιχανωμαλοι σε συνεργασια με τα παλληκαρια της φακης τους Αμερικανους.

Ετσι,με την κυριαρχια της ανεγγιχτης Αμερικης, απο τον καταστροφικο Β' ΠΠ. και την κυριαρχια του δολαριου, οι Ναζιστες Τουρανομογγολοι τραπεζιτες, κυριαρχισαν στον οικονομικο τομεα, συνεχιζοντας τον Οικονομικο πολεμο υποδουλωσης του πλανητη, στα ψυχασθενη σχεδια τους, που γνωριζουμε με τον γενικο τιτλο Νεα Ταξις Πραγματων η NWO αμερικανιστι.

Το τραγικο λαθος των ουτως η αλλιως ψυχασθενων βασει των δεδηλωμενων επιδιωξεων τους Νεοταξιτων Ναζιστων Τραπεζιτων, ηταν η πολυ συντομα εκδηλωμενη και σε ακαιρο για τις επιδιωξεις τους χρονο σοβιετικη Γκγλαςτ νοςτ, -δεν γνωριζω την Αγγλικη γραφη της- αλλα οχι μονο…. το δευτερο λαθος ηταν το σπρωξιμο στην ηγεσια της κατεστραμενης Ρωσσιας,του μεθυστακα και ηλιθιου Γιελτσιν.

Ο νομος της φυσικης λεει, οτι η δραση,προκαλει αντιδραση. Αλλα οι ηλιθιοι νομιζαν οτι ειναι Θεοι, παραγνωριζοντας την ιδια την φυση.

Η δραση του Γιελτσιν, εφερε την αντιδραση που ακουει στο ονομα Πουτιν.

Απο τοτε αρχισε η αντιστροφη μετρηση της ΝΤΠ.

Ο Πουτιν, εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι του Ροτσιλντ,μεσα στην Κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας. Επειτα,συνεννοηθηκε με την υποτιθεμενα αιωνια αντιπαλο της την Κινα, συμμαχησαν, εφτιαξαν και την τραπεζα B.R.I.C.S και απο τοτε ξεκινησε η πορεια θανατου του δολαριου, που σιγα σιγα επεσε σε κωμα. Σημερα ειναι νεκρο.

Ο Οικονομικος πολεμος με οπλο το δολλαριο, ετελειωσε,με θριαμβευτες τους ανθρωπους.

Ποιοι ομως φερουν τον τιτλο του θριαμβευτη;

Πρωτα απο ολα οι δυο νεες υπερδυναμεις, με την νεα τραπεζα,κινηση ματ.

Θα πρεπει να δωσουμε και τα ευσημα ομως,στον προεδρο Ασσαντ και στον Συριακο λαο, που αντεξαν επι πολυν καιρο,την τελικη εφοδο των Ψυχασθενων νεοταξιτων και αντισταθηκαν στην αλωση της χωρας τους.

Μα τα σωληνακια απο το σε κωματωδη κατασταση δολλαριο,το τραβηξε Η ΕΛΛΑΔΑ. Οταν ως τελευταια ελπιδα των ψυχασθενων δολλαριουχων,
με την προσπαθεια τους να διωξουν την χωρα μας απο την Ευρωζωνη και να καταστρεψουν το ευρω,ο λαος μας αρνηθηκε κατηγορηματικα,

Την εποχη του Ελληνικου δημοψηφισματος, ανεξαρτητως προθεσεων, προκήρυξής του, Συνεβησαν τρια Σημαντικα πραγματα, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Το ενα το αναφεραμε. Ηταν το τελευταιο μερος του δραματος του δολλαριου, που επιδιωξαμε και πετυχαμε.

Το δευτερο, ηταν αυτο καθεαυτο το αποτελεσμα του. Το εκκωφαντικο ΟΧΙ, ηταν το πρωτο εδω και πολλους αιωνες ΟΧΙ που ακουσαν οι νεοταξιτες ψυχασθενεις.

Δισεκατομμυρια ανθρωπων ανακαλυψαν, ποσο ευκολο ειναι για εναν λαο που θελει, να πει ΟΧΙ.

Οι μασκες επεσαν και το «ατρωτο» καστρο των Ναζιστων, κατερρευσε σαν χαρτινος πυργος.

Πανικος στους ψυχασθενεις που την μονη λεξη που ακουγαν ηταν ΝΑΙ.Ο πανικος φερνει λαθη ομως. Και εκαναν ενα ΤΡΑΓΙΚΟ.

Παραφραζοντας την λεξη Δημοκρατια, με αυτην περιεγραφαν οτι ασυναρτησια τους κατεβαινε στο κεφαλι.

Ετσι την στυγνη κομματοκρατια, την επεβαλαν ως Δημοκρατια.

Ολοι οι λαοι με το κομματοκρατικο καθεστως, το ηξεραν ως δημοκρατια. Ηξεραν επισης οτι σε αυτην την Δημοκρατια, κυριαρχο ειναι το συνταγμα, και πρωτη αρχη, η αποφαση του λαου των χωρων, οταν τους ζητηθει η αποψη τους σε Δημοψηφισμα. Οποιος παρεβαινε αποφαση Δημοψηφισματος, δεν ηταν Δημοκρατης, αλλα…. βαλτε οποια λεξη θελετε….

Στην Ελλαδα λοιπον, οι ψυχασθενεις και εγωπαθεις Ναζιστες, απλα, εγραψαν στα παλαιοτερα των υπδηματων τους το αποτελεσσμα του δημοψηφισματος μας.

Αποτελεσμα; Απενδυθηκαν οικειοθελως του φυλλου συκης που σκεπαζε την αντιδημοκρατικη και ναζιστικη γυμνια τους.

Ποιος ειπαμε τους ξεμπροστιασε και τους αφαιρεσε την εξωθεν καλη μαρτυρια?Μηπως ειμαστε εμεις οι Ελληνες?Που μια φορα μιλησαμε και καναμε τουμπα τον κοσμο?

Αυτη ομως η νικη μας, η δευτερη κατασειραν, ειχε και τριτη συνεχεια.

Η αφαιρεση της εξωθεν καλης μαρτυριας των Ψυχασθενων Ναζιστων της ΝΤΠ, εδωσε την ευκαιρια, στην υπερδυναμη που στο μεταξυ ειχε ξαναμετατραπει η Ρωσσια, να ελθει σε βοηθεια της πολυπαθης ηρωικης Συριας, αλλα βρηκε την ευκαιρια να κανει και απλες επιδειξεις του στρατιωτικου της εξοπλισμου, που και απο το θεμα της Ουκρανιας ειχε ξεκινησει να γινεται.

Η Διαφορα δυναμικοτητας του στρατιωτικου εξοπλισμου της φανικαν σε καποια μικρα, αλλα εντυπωσιακα επισοδεια, οπως η προσγειωση Αμερικανικου αναγνωριστικου αν θυμαμαι καλα σε Ρωσσικο αεροδρομιο, τυφλωνοντας τους Αμερικανους απο το ιδιο το αεροπλανο τους και παιρνωντας τον ελεγχο του Οι Ρωσσοι.

Να θυμηθουμε δε, οτι η επεμβαση της Ρωσσιας στην Συρια,ετυχε της παγκοσμιας επιδοκιμασιας, ακομα και των Αμερικανων πολιτων.

Αυτο σημαινει, οτι στον πλανητη εχει μεινει μονο μια υπερδυναμη. Αυτη της Ρωσσοκινεζικης συμμαχιας. Και με εναν δυνατο, εεεε….. δεν γινεται παγκοσμιος πολεμος!

Θα το καταλαβουν μερικοι μερικοι που πεθαινουν απο τον φοβο τους;

Τελικα ειναι συμπαντικη νομοτελεια φαινεται, οποιος τα βαζει με την Ελλαδα, να χανει τα παντα. Σημερα, παροτι δεν φαινεται ακομα, η Ελλαδα ειναι ΝΙΚΗΤΡΙΑ και οχι απλα με τους νικητες.

Το ολοφανερο και αναιτιο μισος των ορφανων νεοταξιτων εναντιον μας, τα λεει ολα.

Ιωαννα Βαφειαδου

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...