Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη Fox News: «Η Χίλαρι είναι μέλος σε σατανική ομάδα»

Μια ξεχωριστή αναφορά έκανε στην υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, το Fox News,
το οποίο με δημοσίευμά του παραθέτει στοιχεία που έφερε στο φως ένας Ρουμάνος διάσημος χάκερ με το όνομα «Guccifer», ο οποίος έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα» της «πρώτης κυρίας» και αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης σε αμερικανική φυλακή της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Ο συγκεκριμένος χάκερ, έχει παραβιάσει στο παρελθόν τους λογαριασμούς τουλάχιστον 100 Αμερικανών  πολιτικών αλλά και διασημοτήτων , όπως  του Κόλιν Πάουελ, της Χίλαρυ Κλίντον,  της Ντόροθυ Μπούς Κόχ, καθώς και της  συμβούλου της  Χίλαρι Κλίντον, Σίντνευ Μπλουμέθαλ.
Ο Lazarl Lehar, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έστειλε από τη φυλακή μια χειρόγραφη επιστολή προς το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο  Fox News, περιγράφοντας τους Ιλλουμινάτι ως «κακή και βαθιά διεφθαρμένη διεθνή κλίκα «, που έχει στα χέρια της τον έλεγχο του παγκόσμιου γίγνεσθαι.
Στην επιστολή ξεμπροστιάζει την Χίλαρι και γράφει χαρακτηριστικά: «Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον  είναι μία εκ των  αρχιέρειων του  αποκρυφισμού , και μέλος μιας  ειδικής  σατανικής ομάδας με το όνομα «σκιά». Κάποιος πρέπει να δει το κακό και το βαθύ  διεφθαρμένο κίνητρό τους για να καταλάβετε τι εννοώ».
Συνεχίζει: «Αν και ξέρω ότι έχει επενδυθεί  πολύς χρόνος και προσπάθεια προσπαθώντας να εκτεθούν  τα εγκλήματα των Ροκφέλερ και  της συμμορίας της οικογένειας Μπους, εντούτοις  η Κλίντον, και πολλοί άλλοι τους ξεπερνούν κατά πολύ, γι’ αυτό ζητώ  συγνώμη  από τους άγνωστους στρατιώτες που αγωνίζονται για να πάρει τέλος αυτός ο αγώνας εναντίον αυτών των τεράτων . Πολλοί  διακινδυνεύουν τη ζωή τους, ενώ εγώ  κάνω αυτό που κάνω πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών, από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του συστήματος».
Στον Guccifer απομένουν ακόμα 7 χρόνια φυλάκισης και επιθυμεί όπως λέει να επιστρέψει στη Ρουμανία καθώς ««εγώ δεν θα αφήσω αυτή την όμορφη χώρα δηλώνοντάς  ότι το έργο μου ήταν  αποτυχημένο» .
Κατά πόσο όμως θα επηρεάσουν αυτές οι αποκαλύψεις τους Αμερικανούς ψηφοφόρους; Σύντομα θα φανεί…


http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/23335-apokalypsh-fox-news-%C2%ABh-chilari-einai-se-satanikh-omada-me-to-onoma-skia%C2%BB

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...