Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Και η Google στο πλευρό της μάγισσας της νέας τάξης

Συνωμοσία της Google υπέρ της Χίλαρι καταγγέλλει ο Ντόναλτ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «αλλοιώνονται» τα αποτελέσματα αναζήτησης για να ευνοηθεί η αντίπαλός του

Σύμφωνα με τον Independent, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων επιμένει ότι η Google αποκρύπτει τις κακές ειδήσεις που αφορούν τη Χίλαρι.

«Η μηχανή αναζήτησης Google έχει αποκρύψει τις κακές ειδήσεις σχετικά με Χίλαρι Κλίντον όπως και αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που με δείχνουν μπροστά. Πώς σας φαίνεται αυτό; Πώς σας φαίνεται αυτό», είπε ο μεγιστάνας, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αμερικανικό δίκτυο.

H απάντηση του τεχνολογικού κολοσσού ήταν άμεση, με τη Google να ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία δεν επεμβαίνει με κανένα τρόπο στα αποτελέσματα αναζήτησης σε κανένα θέμα, συμπεριλαμβανομένων και των ειδήσεων για τις εκλογές, ούτε προσπαθεί να χειραγωγήσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Καλά, δεν περιμέναμε από τους ψεύτες της Google να μην πούνε ψέματα! Πολλές φορές όταν πηγαίνω για ενημέρωση και στις ελληνικές ειδήσεις του google.gr
δηλαδή στο news.google.gr φαίνονται πολλές φορές ότι είναι "πειραγμένες" και "εγκάθετες" οι ειδήσεις που προβάλουν δήθεν "αντικειμενικά" από τις διάφορες
ιστοσελίδες (προβάλλοντας μόνο τα θέματα που θέλουν να κάνουν άγρια προπαγάνδα στους Έλληνες (όπως π.χ. υπέρ των προσφύγων, εναντίον της Ελλάδας και της Εκκλησίας κ.α. !!)
Ο προεκλογικός αγώνας εντείνεται στις ΗΠΑ, με τα επιτελεία των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων να εργάζονται πυρετωδώς για την τηλεμαχία της 9ης Οκτωβρίου.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...