Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σαρώνει η νέα διαφήμιση στη Ρωσία με πρωταγωνιστή τον Β.Πούτιν (βίντεο)

«Μπαμπά, θέλω πάρκινγκ! », λέει η γαλανομάτα, ξανθιά μαριονέτα η οποία μιλά στο ροζ κινητό της ενώ κάθεται στο κόκκινο καμπριολέ αυτοκίνητό της.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η κάμερα ζουμάρει στις πετρελαιοπηγές στο Χαλέπι, εκεί όπου βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν, επίσης ως μαριονέτα, ημίγυμνος και με το στέρνο έξω, οδηγώντας ένα τεθωρακισμένο αποφεύγοντας εκρήξεις και πυροβολώντας.
«Είμαι λίγο απασχολημένος με τον Ισλαμικό Κράτος», φαίνεται να λέει ο Ρώσος πρόεδρος ο οποίος βγάζει το κεφάλι του έξω από το τανκ και πυροβολεί με το πιστόλι του. Όμως η κόρη τους επιμένει.
Τότε ο Πούτιν ξαναμπαίνει στο τανκ αναστενάζοντας και κάνοντας όπισθεν παρασύρει όλα τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα μπροστά από το Κρεμλίνο, απελευθερώνοντας χώρο για να παρκάρει η κόρη του.
Στο τέλος, τους βλέπουμε στο βίντεο αγκαλιασμένους και μια φωνή ακούγεται να λέει ότι η νέα εφαρμογή για τα κινητά με την ονομασία "Pango" είναι το ίδιο αποτελεσματική για την εύρεση θέσεων πάρκινγκ.

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube με τον τίτλο «Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες το ίδιο καλά όσο ο Πούτιν», δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διαφημιστικό όπως επισημαίνει η “The Moscow Times” για τη συγκεκριμένη εφαρμογή,  το οποίο έχει ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα.

Το δημοσίευμα σχολιάζει  πάντως πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι άκρως μυστικοπαθής σχετικά με τις ζωές των δύο κοριτσιών του.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...