Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάπτυστο κείμενο αναρχικών σε βάρος γονέων

Οι άπλυτοι αναρχοαυτόνομοι καλούν τους ομοϊδεάτες τους να "ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ" στους γονείς που ψηφίζουν κατά τις φοίτησης παιδιών μεταναστών στα σχολεία
 
σχόλιο Γ.Θ : Με τον κατάλληλο άνθρωπο στο τιμόνι του κράτους, σε μια εβδομάδα η χολέρα του Αναρχοφασισταριού θα ξεριζωθεί διά παντός από την Πατρίδα

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων προωθούν με νύχια και με δόντια οι προβοκάτορες του κράτους των Εξαρχείων.

Με χθεσινή ανάρτηση στο indymedia athens, τον ιστότοπο δικτύωσης τους, που φιλοξενείται με κρατικές δαπάνες σε σερβερ του πολυτεχνείου, καλούν τους ομοϊδεάτες τους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε βάρος των Ελλήνων γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδες, επειδή ΟΜΟΦΩΝΑ ψήφισαν να μην δεχθούν παιδιά μεταναστών στο σχολείο τους.

Καταργούν δλδ την δύναμη της δημοκρατίας μόνο και μόνο για να υπηρετήσουν τους σκοπούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σόρος και των αφεντικών που πληρώνουν τα τεράστια πάγια έξοδα τους (ναρκωτικά, βενζίνες, ποτά, όπλα, χειροβομβίδες, καδρόνια, κροτίδες, μολότωφ κλπ).

Σε μια κατάπτυστη ανάρτηση δίνουν μάλιστα και τα στοιχεία των γονέων, χαρακτηρίζοντας μια ολόκληρη περιοχή της χώρας ως φασιστική και τους ανθρώπους ως "μισάνθρωπους δίποδους φασίστες" όπως χαρακτηριστηκά λένε.

«Αυτά είναι τα ονόματα των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδας. Ως γνωστόν, αυτοί οι μισάνθρωποι δίποδοι φασίστες τόλμησαν να βγάλουνε “κείμενο” που έσταζε μίσος για τους/τις μετανάστ(ρι)ες και τα παιδιά τους, τα οποία δεν ήθελαν στο κωλοσχολείο τους. Ορίστε τα ονόματα τους και ας τα χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει».
Φυσικά το κείμενο είναι πονηρά γραμμένο για να μην προκύπτουν ποινικά αδικήματα. "Να το "χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει", με άλλα λόγια "τραβάτε και κάψτε τους...".

Καλούμε όλες τους ΕΛΛΗΝΕΣ να προστατεύσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ  τους συμπατριώτες μας ανά την ΕΛΛΑΔΑ που συνειδητά πλέον επιλέγουν την συμπεριφορά που προστάζει το Σύνταγμα. Το ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!! 

ΥΓ Έχω κατ΄επανάληψη δηλώσει ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να μην πολώνω αυτό το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που επίτηδες καλλιεργούν οι αριστεροί και φυσικά προβοκάρει η κυβέρνηση με την μη αντίδραση και την ανεξέλεγκτη δράση των αναρχικών.

Όμως μια σπίθα χρειαζόμαστε και τότε θα τα πούμε από άλλο μοτίβο....

πηγή
πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...