Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επέλαση Ν.Τραμπ: «Άγγιξε» τις επτά μονάδες η διαφορά - «Βλέπει» τον Λευκό Οίκο

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ


Συνεχίζεται η δημοσκοπική προέλαση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος στην δημοσκόπηση των Los Angeles Times έχει πλέον σαφές προβάδισμα έναντι της Χ.Κλίντον που «αγγίζει» τις 7 μονάδες!
 
Πολλοί ψηφοφόροι έχουν στραφεί με το μέρος του είτε λόγω του σκανδάλου «e-mail gate» είτε λόγω του ότι οι Δημοκρατικοί απέκρυψαν την κατάσταση της υγείας της Χ.Κλίντον.
 
Η δημοσκόπηση των «Los Angeles Times» δείχνει ότι αυξηθηκε το προβάδισμα του Τραμπ και το κυριότερο ότι διαθέτει «ρεύμα» υπέρ του για να αυξήσει κι άλλο την διαφορά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Ρεπουμπλικανός προηγείται με 47,7% έναντι 41% της Χίλαρι.
 
Η Χίλαρι η οποία προέβη σε μια μεγαλειώδη «γκάφα» αφού αποκάλεσε «άθλιους» περίπου τους μισούς Αμερικανούς πολίτες (αφού οι ΗΠΑ χωρίζονται μισές μισές σε υποστηρικτές των Δημοκρατικών και υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων).
 
Ήδη ο Τιμ Κέιν ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Τιμ Κέιν διαφοροποιήθηκε από την κίνηση της Χίλαρι Κλίντον να χαρακτηρίσει ως «χαμένους και άθλιους» τους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «This Week» του ABC, ο Κέιν δήλωσε ότι δεν θα χαρακτήριζε «χαμένους» τους ψηφοφόρους του Τραμπ. «Δεν είναι η λέξη οποία θα χρησιμοποιούσα. Δε θα τη χρησιμοποιούσα».
 
Η Κλίντον είχε δηλώσει σε μία αίθουσα γεμάτη από δωρητές της: «Σε μία άκομψη γενική θεώρηση, θα μπορούσες να βάλεις τους μισούς από τους υποστηρικτές του Τραμπ σε αυτό που αποκαλώ «το καλάθι με τους άθλιους. Σωστά; Ρατσιστής, σεξιστής, ωμοφοβικός, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ονομάστε το όπως θέλετε». Για να συμπληρώσει: «Μερικοί από αυτούς, είναι σίγουρα, χαμένοι».
 
Η Κλίντον έχει από τότε δηλώσει ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις «οι μισοί».
 
Το ζήτημα είναι ότι η Χ.Κλίντον επιδεικνυέι μια πολύ μεγάλη αντιδημοκρατική αλαζονεία που οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν στις εβδομάδες που ακολουθούν μέρχι τις 8 Νοεμβρίου
 
USC Dornsife/Los Angeles Daily Tracking Poll
 
Σύμφωνα με το zerohedge.com ακόμα και ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι η «ψαλίδα» έχει κλείσει και η προδιάθεση είναι για να υπάρξει πλήρης αντιστροφή.
 
Polls
 
Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο Ν.Τραμπ έχει ξεκινήσει να έχει απήχηση στους Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους, έτσι από το 0% ανέβηκε στο 20% το οποίο είναι πολύ για ένα Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.
 
USC Dornsife/Los Angeles Daily Tracking Poll
 
Στους άνδρες κερδίζει συντριπτικά ο Ν.Τραμπ
 
USC Dornsife/Los Angeles Daily Tracking Poll
Αλλά και στις γυναίκες έχει τελικά πολύ μεγάλη διείσδυση
 
USC Dornsife/Los Angeles Daily Tracking Poll
 
Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...