Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Θερμό επεισόδιο με τον Πρωθυπουργικό Νίκο Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη γιατί έδειξε ασέβεια προς έναν κληρικό…

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ. ΤΖΟΥΜΑ

Δεν είναι μόνο αρνητής στράτευσης, είναι και επιδεικτικά άθεος, προκλητικότατα αντικληριστής και εμετικά θρασύδειλος!

Πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πρωθυπουργικό σύμβουλο κ. Νίκο Καρανίκα, ο οποίος ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη λόγω της Έκθεσης , πρωταγωνίστησε ενός θερμού επεισοδίου που τον έκανε να βάλλει την ουρά στα σκέλη και να το βουλώσει κι αυτός και η… δεκαμελής παρέα του, φοβούμενοι τη συνέχεια.Για μια ακόμη φορά μας απέδειξε πόσο παλληκάρι της φακής είναι!
Το συμβάν έλαβε χώρα στο μαγαζί ΑGORA της Βαλαωρίτου, όπου καθότανε ο κ. Καρανίκας με την παρέα του και απολάμβανε τα εδέσματα του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή εισήλθε σε αυτό ένας Ιερέας της ευρύτερης περιοχής, συνοδευόμενος από έναν συνεργάτη του, γνωστό καλλιτέχνη εκκλησιαστικών εργασιών, προκειμένου να συζητήσουν για τις εργασίες που επιτελούνται στο ναό του πρώτου.
Άμα τη εμφανίσει του Ιερέως ο εντιμότατος κ. Καρανίκας, άρχισε με τρόπο προκλητικό να κάνει εμφανώς μορφασμούς και ανεπίτρεπτες χειρονομίες και να λέγει υβριστικότατους χαρακτηρισμούς για τον εισερχόμενο Ιερέα και για όλο τον κλήρο! Και μάλιστα να χασκογελά!

Τότε ο έτερος της παρέας του Ιερέως, ο προαναφερθείς καλλιτέχνης– ο οποίος είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη– πλησίασε τον απίθανο αυτό τύπο, τον κ. Καρανίκα καλέ και του είπε εις επήκοον όλων των συνδαιτυμόνων του …» μερικές λέξεις και φωνήεντα..» που έκαναν το Νικολάκι– τον Καρανίκα καλέ– να χάσει το χρώμα του και να το βουλώσει !
Ο Ιερέας κάθησε στο συγκεκριμένο μαγαζί με τον συνεργάτη του και προχώρησαν απερίσπαστοι τη συνομιλία τους. Ο Καρανίκας, όμως, το εμετικό αυτό ανθρωπάκι, μετά τις ύβρεις και τις μαγκές που εξέφρασε στην αρχή κάνοντας τον γελωτοποιό, στη συνέχεια τα μάζεψε και το έβαλε στα πόδια!!
Κατάλαβε οτι οι άνθρωποι της πίστεως δεν φοβούνται και τολμούν !! Δεν κρύβονται πίσω από την
προστασία της εφήμερης εξουσίας που επχουν οι λογής Καρανίκες και το σινάφι τους.

Γιαυτό σας λέγω μην δίνετε σημασία σε αυτά τα ανθρωπάκια! Ερχεται η ώρα τους!! Θα φύγουν τρέχοντας και τρέμοντας σαν τον κ. Καρανίκα!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...