Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα βόμβα για την Κλίντον: Τζιχαντίστρια η στενότερη συνεργάτης της!

image

Η Huma Abedin 40 ετων πλέον, το δεξί χέρι της Κλίντον από το 1996, αποδεικνύεται ενεργή της τζιχάντ με την μητέρα της μάλιστα να διευθύνει το μεγαλυτερο περιοδικό, χρηματοδοτούμενο απο την Σαουδική Αραβία, που προτρέπει τις ισλαμικές μειονότητες ανα τον…κοσμο να «καταλάβουν τις κοινωνίες που τους φιλοξενούν»!

 image

Όπως μαλιστα προκύπτει από τα emails της Κλίντον που έχουν διαρρεύσει, η Abedin αμοιβόταν αδρά από το ίδιο έντυπο ενώ βρισκόταν στο πλάι της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ!

imageimage

Η Κλίντον δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση για τις αποκαλύψεις.

Το email – φωτιά για την Κλίντον: Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι έρμαιο της ισλαμίστριας γραμματέως της!


image.jpeg

Αυτό είναι το email που διέρρευσε και αποδεικνύει ότι η Κλίντον όχι μόνον δεν έχει επαφή με το περιβάλλον της, αλλά είναι στην κυριολεξία έρμαιο της ισλαμίστριας συνεργάτιδος της.

Σχόλιο : - Καταλάβατε περισσότερο γιατί την τζογάρουν παρανόμως οι μουσουλμάνοι; Και γιά να κερδίσει τις εκλογές και επίσης ποιοί είναι αυτοί που μας φέρνουν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα και στις πολιτισμένες χώρες στον κόσμο καθώς και γιά να επιβάλουν και να επιβληθούν (αποδεδειγμένα) εναντίον μας!!
(Δείτε και παρακάτω και τις παράνομες "δωρεές"!)

Πάνω που νομίζαμε ότι η Κλίντον έφτιαξε την ISIS «από χόμπι»…

image.jpeg

Φτιάχνεις ένα «ίδρυμα», λαδώνεσαι με νομιμοφάνεια από τους ισλαμοφασίστες και τους φτιάχνεις στρατό με χρήματα αμερικανών φορολογουμένων.

 

olympia

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...