Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

«Να πάτε στον παλιόφιλό σας τον Διάβολο»: Η Ρωσία προκαλεί «σεισμό» και δείχνει προς τα πυρηνικά

Τρομερές δηλώσεις από τους συνεργάτες του Πούτιν! Το χάσμα δύσκολα θα γεφυρωθεί στο τέλος...

Ένας από τους κορυφαίους αρχηγούς κατασκόπων της Ρωσίας είπε ότι η Δύση έσπειρε τους σπόρους της δικής της καταστροφής απομακρύνοντας τις βασικές παραδόσεις της και της είπε «να πάει στον ΠΑΛΙΟΦΙΛΟ της τον διάβολο» και να σταματήσει να παρεμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο υποθέσεων.

Σε δηλώσεις σε φόρουμ ασφαλείας έξω από την Μόσχα, όπου συμμετείχαν ξένοι αξιωματούχοι ασφαλείας, ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SVR, μίλησε έξω από τα δόντια, υπογραμμίζοντας το χάσμα που χωρίζει την Μόσχα με τον «παλιόφιλο» της Δύσης!

«Οι Αγγλοσάξονες θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τις δικές τους εσωτερικές εμφύλιες συγκρούσεις. Ακόμα καλύτερα, να πάνε στον παλιόφιλό τους, τον διάβολο», είπε ο Ναρίσκιν, ο οποίος όπως και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρεται στην Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες κτλ.

«Είναι σκόπιμο να θυμόμαστε την βιβλική αλήθεια: το τέλος τους θα είναι σύμφωνα με τις πράξεις τους. Και αυτό σημαίνει ότι το τέλος τους θα είναι θλιβερό», είπε, λέγοντας ότι η Δύση ταλανίζεται από σοβαρά εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα.

Το Κρεμλίνο, συμπληρώνοντας τον Ναρίσκιν, είπε πως επόμενος στόχος της Δύσης είναι η Κίνα, ενώ ο επικεφαλής του συμβουλίου της Ρωσίας και στενός συνεργάτης του Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τόνισε πως κακώς το ΝΑΤΟ πιστεύει πως μια πυρηνική σύγκρουση είναι αδύνατη!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...