Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

Για να μην υπάρχουν κενά..Αυτοί οι λύκοι μας έλεγαν πως τις εκκλησίες τις έκλεισε η πολιτεία. Αυτοί οι λύκοι έκαναν τα στραβά μάτια. Αυτοί οι λύκοι θα μας φέρουνε τον πάπα.

Αυτά τα άλογα πρόβατα που τους ακολουθούν θα βγάζουν πάντα την ΝΔ. Αυτοί είναι οι μασκοφόροι στις εκκλησίες, των οποίων πρέπει να σεβόμαστε την "ελευθερία". Αυτοί είναι οι αυριανοί καθαροί οικουμενιστές.
Η εκκλησία πρέπει να γίνει ένα κλειστό κλαμπ και ένα ...γκέτο. Έχει κανόνες, έχει συγκεκριμένη δομή και απαιτεί συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Χριστιανός που ψήφισε φιλοκίναιδους θα έπρεπε να αφορίζεται.

 Bless Gree

μετάφραση

Τι σημαίνει το ΝΑΙ του 40,79% στην «έξυπνη δικτατορία» του «πρωθυπουργικού σούπερμαν»: Βασανίστε μας όσο γουστάρετε! Κρυφακούστε μας όσο γουστάρετε! Φιμώστε μας όσο γουστάρετε! Βάλτε μας να σας στέλνουμε SMS προτού ξεμυτίζουμε από τα σπίτια μας! Κάντε μας πειραματόζωα όσο γουστάρετε! Κάψτε όσα δάση γουστάρετε και γεμίστε τα με όσες ανεμογεννήτριες γουστάρετε! Σκοτώστε μας μοιράζοντας στις ράγες όσους λαχνούς θανάτου γουστάρετε! Ξεπουπουλιάστε μας κι άλλο και μετά δώστε μας όσα επιδόματα ακόμη γουστάρετε!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...