Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Οι προφητείες του Σέρβου γέροντα Gabriel Boshnyansky για το μέλλον του κόσμου

Οι θαυμαστές προφητείες του Σέρβου γέροντα Gabriel Boshnyansky μιλούν για το μέλλον του κόσμου, των Ορθοδόξων αλλά και τα δεινά που έρχονται λόγω της οργής του Θεού που θα προκαλέσει η αποστασία των ανθρώπων.

~ Η Μοναχή Μακρίνα (Μαϊστόροβιτς), η οποία έζησε στο μοναστήρι των Σέρβων Boshnyany στα τέλη της δεκαετίας του 80-ες του περασμένου αιώνα είδε την εκπλήρωση των προφητειών μακάρια του μακαριστού γέροντα Gabriel Boshnyansky .

Μοιράστηκε τις μνήμες της συνομιλίας με τον γέροντα..

Ήρθα στο μοναστήρι του Boshnyany το 1987 από την Πρόνοια του Θεού, ακόμα όταν ο πατέρας Γαβριήλ ήταν εκεί. .

Ήμουν αρχάρια στο μοναστήρι Stubal κοντά στο Kraljevo. Δεν κατάλαβα ακόμα τι πρέπει να μάθω από την ευλογία των εξομολογητών μου και μαθαίνω πολλά μέσα από τον γέροντα Γαβριήλ.

Μίλησε για το μέλλον της Σερβίας, μας έδειξε τον σωστό δρόμο και εξήγησε πως να περιμένω – την απελευθέρωση της Σερβίας.

Συνήθως ήρθαμε σε αυτόν στο τέλος της ημέρας, μετά από την προσευχή το βράδυ, να πάρουμε μια ευλογία, και να μοιραστούμε τις δυσκολίες και να μάθουμε τι θα ήθελε να κάνουμε γι ‘αυτές. Η μητέρα μου και εγώ κοιμηθήκαμε στο δωμάτιο απέναντι από το κελί του γέροντα, στηρίζαμε τη φωτιά στο φούρνο και τον βοηθούσαμε σε διάφορες ανάγκες.

Μόλις πήγαμε στον πατέρα Γαβριήλ, στάθηκε μπροστά στο παράθυρο και το βλέμμα του ήταν εκπληκτικό. Ο γέροντας είπε:

«Ω, κόρες, βλέπω έναν αιματηρό μήνα, ο ουρανός έχει ανοίξει, έρχονται κόκκινα σύννεφα από τον ουρανό του Κοσσυφοπεδίου. Τα αιματηρά σύννεφα – θα υπάρξει πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι μουσουλμάνοι έχουν γίνει φίλους εναντίον μας και αγωνίζονται στην Ορθοδοξία, έχουν συλλάβει την ιδέα της κατάρρευσης της Ορθοδοξίας, τολμούν να μας κατακτήσουν με ημισέληνο – αλλά ο Θεός δεν θα τους αφήσει.

Βλέπω ταυτόχρονα καθολικούς εναντίον της Σερβίας. Συζητούν πώς να χωρίσουν τη γη μας σε μέρη και να μας απομακρύνουν το Κοσσυφοπέδιο.

Πρέπει να βγάλουμε τα ιερά από τις εκκλησίες, όπως έκαναν και οι σοφοί μας άρχοντες μετακόμισαν τα ιερά από τόπο σε τόπο, έτσι ώστε να μην χαλάσει ο Αγαρηνός.

Βλέπω πώς τα σπίτια καίγονται στο Κοσσυφοπέδιο, πώς τρέχουν οι άνθρωποι, πώς πέφτουν οι άνθρωποι και ότι σκοτώνονται.

Βλέπω, κόρες μου, πως οι σταυροί χτυπιούνται από τους ναούς … «.

Τότε θυμήθηκα τα λόγια του κατά τη διάρκεια του αλβανικού πογκρόμ το 2004.

Θα υπάρξει μια μεγάλη απόκλιση από το Θεό, ο γέροντας πρόεβλεψε. Όποιος δεν δέχεται την ορθόδοξη πίστη με την καρδιά του, και πιστεύει σε ψευδείς υποσχέσεις ξένων ηγετών, θα εξαπατηθεί. Πολλοί θα θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αλλά δύσκολα θα βρουν τα ερειπωμένα σπίτια τους.

Θα είναι καλό για όσους είναι συνηθισμένοι να ζουν μέτρια. Και όσοι είναι εξοικειωμένοι με την πολυτέλεια, θα υποφέρουν από πείνα και φτώχεια.

Τα χρήματά τους δεν θα τους βοηθήσουν. Λοιπόν, αν κάποιος έχει σπόρους, μπορείτε να σπείρετε για συγκομιδή.

Ο Γέροντας Γαβριήλ προειδοποίησε επίσης ότι πολλοί άρχοντες, ιερείς και θεολόγους κατά τα τελευταία χρόνια, δεν θα είναι πλέον δυνατοί και αληθινοί να , μιλούν και να διδάξουν σύμφωνα με τους αγίους Πατέρες, αλλά θα ευχαριστούν τους ανθρώπους και θα κάνουν φίλιες με τους πολιτικούς.

Η Αμερική, αυτή η Βαβυλώνα, σύμφωνα με τον γέροντα , ο Κύριος θα ταπεινώσει με πόνο, οι πόλεις της θάβονται στο νερό. «Όλο το κακό πηγάζει από την: ακολασία, κακές ταινίες και ένα κακό σχολείο για παιδιά καθώς εφευρέθηκαν και μαρκαρίσματα για να μας ελέγξουν ως ζώα.

Ο Θεός θα σκουπίσει αυτή τη Βαβυλώνα από το πρόσωπο της γης για όλες τις ανομίες της ».

Ρώτησα: «Πατέρα, τι θα συμβεί στους ανθρώπους;». Απάντησε ότι ο Θεός θα ήταν υπέροχο να σώσει τους πιστούς ανθρώπους και να δώσει νέους μάρτυρες.

Ο Γέροντας είπε ότι το Βελιγράδι είναι βυθισμένο στην ανομία, στις δωροδοκίες, διαφθορά, σεχταρισμού και διαφθορά.

Οι πλούσιοι θα κολυμπήσουν στην πολυτέλεια και οι φτωχοί δεν θα έχουν να αγοράσουν ψωμί για τα παιδιά.

Αυτή η αλήθεια θα φέρει την οργή του Θεού στο Βελιγράδι.

Ο γέροντας κάλεσε τον σερβικό λαό σε μετάνοια, νηστεία και προσευχή, ή, αλλιώς για τις αμαρτίες των ανθρώπων, την ιεροσύνη και την κυβέρνηση, η οργή του Θεού θα εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα: Η Σερβία είναι χωρισμένο σε τμήματα, κόψτε Βοϊβοντίνα, όχι μόνο το Κοσσυφοπέδιο και Σαντζάκ, και το Μαυροβούνιο θα γίνει μέρος της Αλβανίας. Και οι Σέρβοι δεν μπορούν να ζήσουν εκεί – θα καταστρέψει τα λείψανα μας, και όλος ο κόσμος θα είναι στο πλευρό των εχθρών μας.

Όταν η Voevodina είναι επιλεγμένη, ο πατέρας Γαβριήλ προφήτευσε, το Βελιγράδι δεν θα είναι πλέον η πρωτεύουσα της Σερβίας.

Οι άνθρωποι θα πεθάνουν τόσο γρήγορα ώστε οι ιερείς δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την κηδεία.

Οι άνθρωποι θα γίνουν λίγοι, και για χάρη της συνομιλίας με κάποιον είναι απαραίτητο να διανυθεί πολύς δρόμος.

Δεν θα υπάρχει πόσιμο νερό, μόνο σε ορεινές πηγές, όπου οι άνθρωποι θα παραμείνουν για το νερό.

Δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ψωμί, όλοι θα έχουν φόρους …

Σύμφωνα με τον γέροντα η Σερβία δεν μπορεί να δει την ελευθερία έως ότου η Ρωσία γίνει και πάλι βασιλική.

«Προσεύχεσθε στον Θεό ότι αυτό θα συμβεί νωρίτερα, τότε η αυγή θα έρθει για τους Σέρβους.

Τότε όλοι οι Ορθόδοξοι, θα καταλάβουν ότι μαζί είναι ισχυρότεροι και θα υπερασπιστούν την πίστη τους και τα ιερά πράγματα.

Και οι μουσουλμάνοι θα σκεφτούν όλοι πώς να αποκτήσουν κυριαρχία στον κόσμο και ο Πάπας μαζί τους.

Ο Άγιος Κοσμάς είπε: «Για όλα τα προβλήματα των Ορθοδόξων τον τελευταίο καιρό, ο Πάπας είναι ένοχος, από αυτόν όλοι οι κακοί.»

Η ευλογία της Σερβίας μπορεί να ληφθεί μόνο από τον ουρανό από τις προσευχές της Μητέρας του Θεού, των αγίων Νεμάνιτς και όλων των αγίων.

Ο Άγιος Σάββας κλαίει ενώπιον του Θεού. Επομένως, πρέπει να περιμένουμε βοήθεια μόνο από τον ουρανό: να βασιζόμαστε στον Θεό, όχι στους ανθρώπους ».

Ο Πατέρα Γαβριήλ δίδαξε ότι σε κάθε χώρα, είναι απαραίτητο να μετανοήσουν ενώπιον του Θεού για τις αμαρτίες τους και τις αμαρτίες των προγόνων τους, που διέπραξαν τη δολοφονία των βασιλέων και των βασιλικών αξιωματικών. Μια ειδική αμαρτία από τους Σέρβους ενώπιον του Θεού – τη δολοφονία του βασιλιά Αλέξανδρου και της βασίλισσας Draga Ομπρένοβιτς, αυτό οδήγησε στην κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές, ότι η κατάρα έπεσε στο σερβικό έδαφος.

«Μετά τη νίκη της Ρωσίας με τη βοήθεια ορθόδοξων αδελφών από την Ανατολή, το Κοσσυφοπέδιο θα επιστρέψει σε μας, όπως ήταν.

Η Αλβανία θα πλημμυρίσει με νερό. Οι Αλβανοί θα ταξιδέψουν στα πλοία, έτσι ώστε από τη μεγάλη συγκέντρωση οι ζωντανοί θα πέσουν στη θάλασσα.

πηγή: apantaortodoxias.blogspot.gr
orthodoxia.online
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...