Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Η Λέσχη Bilderberg αποφάσισε τι θα γίνει στο ΝΑΤΟ; Δεν τηρούνται πια ούτε τα προσχήματα

Αυτή ίσως διαδεχθεί τον Stoltenberg! Προς ολοταχώς για πόλεμο, αν δεν αλλάξει κάτι...
Η πρωθυπουργός της Δανίας Mette Frederiksen θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Jens Stoltenberg στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ το φθινόπωρο.

Η Φρέντερικσεν έλαβε πρόσκληση στον Λευκό Οίκο αμέσως μετά την συνάντηση Bilderberg στην Λισαβόνα, στην οποία παρευρέθηκε. Αυτό λαμβάνεται ως ένδειξη υποψηφιότητας για την θέση, σχολιάζουν ΜΜΕ.

Η λέσχη Bilderberg, μια μυστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1954, δημιουργήθηκε για να προωθήσει τον διάλογο μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής. Είναι χαμηλά στην βαθμίδα της διεθνιστικής εξουσίας και συνήθως περνάει πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες από κόσκινο.

Στις συναντήσεις Bilderberg, συμμετέχουν και… εκλεκτοί εκπρόσωποι των μεγάλων ΜΜΕ, αλλά δεν κάνουν ρεπορτάζ. Για αυτούς ισχύει ο λεγόμενος κανόνας του Chatham House, σύμφωνα με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μαθαίνετε, αλλά να μην αποκαλύπτετε από πού το πήρατε.

«Υπάρχουν, λοιπόν, πολλά που υποδηλώνουν ότι η πρωθυπουργός της Δανίας, Mette Frederiksen, θα γίνει ο επόμενος Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής στρατιωτικής συμμαχίας ΝΑΤΟ», αναφέρουν στην Δύση.

Το περιοδικό κάνει μια σύνδεση μεταξύ της εμφάνισης της πολιτικού στην πιο πρόσφατη συνάντηση Bilderberg στην Λισαβόνα και μιας πρόσφατης πρόσκλησης στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον.

Επιπλέον όπως τονίζει, ενώ από τις τάξεις των δυτικών αρχηγών κυβερνήσεων, ο Ολλανδός Mark Rutte, η Φινλανδή Sanna Marin και η Frederiksen ήταν παρόντες ως συμμετέχοντες στην φετινή συνάντηση Bilderberg, μόνο η Φρέντερικσεν έλαβε πρόσκληση για συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αμέσως μετά, κάτι που εκλήφθηκε ως ισχυρό σημάδι ότι θα μπορούσε σύντομα να διαδεχθεί τον νυν υφιστάμενο ως Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Η θητεία του Στόλτενμπεργκ λήγει στα τέλη Σεπτεμβρίου εάν δεν παραταθεί εκ νέου.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πλέον δεν τηρούνται καν τα προσχήματα, ενώ η επιλογή για τον Γενικό Γραμματέας του ΝΑΤΟ κάθε άλλο παρά στρατιωτική είναι! Τοποθετούν τον πιο πειθήνιο πολιτικό στο εν λόγω πόστο, προκειμένου να εμβαθύνει την κόντρα με την Ρωσία και να οδηγήσει ενδεχομένως σε τρίτο παγκόσμιο!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...