Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Πόσο δίκιο είχες Πατέρα Βασίλειε... Δεν ΖΗΤΕΙΤΑΙ πλέον Ηγέτης, αλλά ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ!

Πώς να μην καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε αντιπολίτευση;
Διαφώνησε για τα εμβόλια; για τους εγκλεισμούς, τα πρόστιμα, τις αναστολές των υγειονομικών, την υποχρεωτικότητα;

Διαφώνησε με το ξεπούλημα της Πατρίδας στους φονιάδες της αμερικής; Για την αντιρωσική υστερία μητσοτάκη & CIA ;
Διαφώνησε σε κάτι; Όλα αυτά τα χρόνια τους μουτρωμένους παρατηρητές παριστάνανε και τώρα οι Αριστερο-πασόκοι ψηφοφόροι τους απλά επιστρέφουν στο πασοκικό μαντρί και για πρώτη φορά πάνε και στον μητσοτάκη αφού ως γνήσιοι υλιστές (οι Αριστεροί), πάνε σε αυτόν που δίνει τα περισσότερα market pass κλπ.
Ο μητσοτάκης για την αφοσίωσή του και το ξεπούλημα στους σατανάδες της αμερικής εξαργύρωσε μέχρι και το doodle της άθλιας google που γνωστοποιούσε ότι χθες η Ελλάδα είχε εκλογές.
Για την εβραϊκή singular, για τους νεκρούς ψηφοφόρους που δεν έχουν αφαιρεθεί από τους εκλογικούς καταλόγους και τα ψηφοδέλτια που τυχαία λείπανε από τα εκλογικά τμήματα δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε... Όποιος έχει στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει.
Ωστόσο, για άλλη μια φορά, τα τέσσερα εκατομμύρια που επιμένουν σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, από τα δέκα εκατομμύρια της Πατρίδα μας, επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν πανηγυρικά τον άξιο αγωνιστή Πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη που βροντοφωνάζει ότι... Δεν ΖΗΤΕΙΤΑΙ πλέον Ηγέτης, αλλά ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ!

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...