Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Μεντβέντεφ προς Δύση: «Να ξέρετε ότι τα ερείπια μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο θα εκπέμπουν ραδιενέργεια για αιώνες»!

 σχόλιο Green Talisman: Η περιβόητη Δύση θα μετατραπεί στην Μόρντορ του άρχοντα των δακτυλιδιών...

Ο πρώην πρόεδρος, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Ν.Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι η συνεχιζόμενη προμήθεια όπλων στο Κίεβο από τη Δύση φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο μίας παγκόσμιας πυρηνικής καταστροφής και υπενθύμισε πως τα «ερείπια εκπέμπουν ραδιενέργεια για αιώνες»!

Ο Μεντβέντεφ, επί της ουσίας συνέχισε τις δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν την περασμένη εβδομάδα αλλά και χθες που περιγράφουν την αντιπαράθεση της Μόσχας με τη Δύση ως υπαρξιακή μάχη για την επιβίωση της Ρωσίας και του ρωσικού λαού.

«Φυσικά, η εισροή όπλων μπορεί να συνεχιστεί… και να αποτρέψει την όποια πιθανότητα αναβίωσης των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia.

«Οι εχθροί μας κάνουν ακριβώς αυτό, δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι στόχοι τους θα οδηγήσουν οπωσδήποτε σε απόλυτο φιάσκο. Απώλειες για όλους. Κατάρρευση. Αποκάλυψη. Όπου ξεχνάς για αιώνες την προηγούμενη ζωή σου ωσότου τα ερείπια πάψουν να εκπέμπουν ραδιενέργεια».

Με τη φράση του αυτή ο Ν.Μεντβέντεφ δεν απευθύνεται πλέον τόσο στις δυτικές ηγεσίες όσο στους πολίτες των δυτικών κοινωνιών για να τους υπενθυμίσει πως ένας πυρηνικός πόλεμος θα κάνει την ζωή των επιζώντων αφόρητη για εκατοντάδες χρόνια καθώς θα μολυνθούν τρόφιμα, νερό και οποιαδήποτε κατοικία έχει μείνει ανέπαφη ή έστω κατοικήσιμη.

Ραδιενέργεια σημαίνει πολύχρονη μόλυνση όπως και μεταλλάξεις των επόμενων γενεών.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...