Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Καταστροφή στο Οχάιο, κρίση στην Ευρώπη: Δείτε πως ετοιμάζουν το «ΧΑΡΑΓΜΑ» ως «ΛΥΣΗ»

Τι συνέβη πριν την ΧΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στις ΗΠΑ, τι συμβαίνει ταυτόχρονα στην Βρετανία...

Σε Αμερική και Ευρώπη προετοιμάζουν ταυτόχρονα το έδαφος για την νέα ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα πηγαίνει όπου πηγαίνει ο άνθρωπος. Εν αρχή θα την κουβαλά κάποιος μαζί του, μετά, ενδεχομένως θα του προτείνουν να την εμφυτεύσει μέσα του εν είδη «χαράγματος».

Σε αυτό, μετά τον COVID 19, βοηθάει τόσο η τεχνητή κρίση σε Ευρώπη και Αμερική, όσο και «ξαφνικές καταστροφές» σε μεμονωμένες περιοχές για να γίνουν πειράματα, όπως η χημική καταστροφή στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Δείτε όμως αναλυτικά:

Κορυφαίος τραπεζίτης λέει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα εισαγάγει μια «σούπερ εφαρμογή» που συνδυάζει ψηφιακή ταυτότητα και οικονομικά δεδομένα

Ο υπουργός Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Bob Wigley, έχει προβλέψει την ανάπτυξη μιας «σούπερ εφαρμογής» που θα αποθηκεύει την οικονομική ψηφιακή ταυτότητα ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των αξιολογήσεων πιστοληπτικής ικανότητας και των δεδομένων του «γνωρίστε τον πελάτη» (KYC).

Το οικονομικό  ψηφιακό αναγνωριστικό  θα είναι παρόμοιο με την εφαρμογή υγείας NHS της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία φέρει τα δεδομένα υγείας ενός ατόμου. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, ενώ η εφαρμογή αντιμετώπισε αντιδράσεις προτού αποκτήσει δημοτικότητα κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ο χρηματοοικονομικός ειδικός Wigley λέει ότι ο τραπεζικός τομέας έχει λάβει υπόψη την εφαρμογή NHS και ενδέχεται να ξεκινήσει μια παρόμοια εφαρμογή για οικονομικά δεδομένα.

«Αυτή θα είναι η χρονιά που θα πείσουμε επιτέλους το τραπεζικό σύστημα ότι χρειαζόμαστε ένα οικονομικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας, όπως ακριβώς η εφαρμογή NHS»,  δήλωσε ο Wigley στο New Digital Assets and Money Symposium στο Λονδίνο.

«Αυτή η οικονομική εφαρμογή θα είναι προσωπική και θα συνδέεται με κάθε πολίτη, καθώς χρειαζόμαστε ένα ευρύτερο, πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα οικονομικής ταυτότητας. Θα ήταν κάτι που κάθε άτομο θα κουβαλούσε μαζί του και θα μπορούσε στην συνέχεια να το συνδέσει με οποιαδήποτε πλατφόρμα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με το οποίο συνεργάζεται, όπως τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες», εξήγησε.

Ο Wigley πρόσθεσε ότι εάν η κυβέρνηση δεν το κάνει, οι πλατφόρμες Big Tech θα το κάνουν.

ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Πότε δίνουν τέτοια πράγματα πέραν των «πανδημιών»; Σε περίοδο καταστροφών…

Την 3η Φεβρουαρίου, ο εκτροχιασμός του τρένου στην κοινότητα Ιστ Παλεστάιν, στην πολιτεία Οχάιο, προκάλεσε γιγαντιαία πυρκαγιά και την εσπευσμένη απομάκρυνση εκατοντάδων κατοίκων. Το τρένο μετέφερε μεταξύ άλλων χλωριούχο βινύλιο, καρκινογόνο, εξαιρετικά εύφλεκτο χημικό προϊόν που χρησιμοποιείται στην κατασκευή πλαστικών. Πολλοί μιλούν για μόλυνση επιπεδου Τσέρνομπιλ! Τι είχε συμβεί, ωστόσο, πριν το συμβάν;

Γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

Όπως είπε πρόσφατα ο Klaus Schwab  , το μέλλον της παγκόσμιας ηγεμονίας θα εξαρτηθεί από την κυριαρχία των τεχνολογιών avant garde που κάποτε είχαν υποβιβαστεί στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 

Οι τεχνολογίες που προάγουν την τεχνητή νοημοσύνη, την συνθετική βιολογία και άλλους πυλώνες της λεγόμενης τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχουν αρχίσει να διεισδύουν στην καθημερινότητά μας. Μεγάλο παράδειγμα η  ψηφιακή ταυτότητα. Η προώθηση μιας ψηφιακής ταυτότητας ως μηχανισμού για τεράστια κυβερνητική επιτήρηση ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της αυταρχικής πολιτικής στην πανδημία του COVID-19. Προφανώς, αυτή η κρίση δεν ήταν η μοναδική ευκαιρία να δοκιμαστούν τα εργαλεία της δυστοπικής καταπίεσης.

Η πόλη της Ανατολικής Παλαιστίνης στο Οχάιο δείχνει πόσο βαθιά ενσωματώνεται αυτή η ατζέντα στα σχέδια της ελίτ. Πριν η πόλη εισέλθει στον δημόσιο διάλογο με το να γίνει το μέρος για μια από τις  χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ , η μεγαλύτερη είδηση ​​που βγήκε από αυτήν είναι άλλη. Στα τέλη Ιανουαρίου, η Ανατολική Παλαιστίνη ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα MyID για να εξοπλίσει τους κατοίκους της πόλης και της γειτονικής Unity Township με ψηφιακές ταυτότητες. Η υπόθεση υποτίθεται ότι ήταν να εξοπλίσει τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης με ψηφιακά προφίλ υγείας αυτών που θα περίθαλπαν. Η πρωτοβουλία ψηφιακής ταυτότητας της Ανατολικής Παλαιστίνης ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022.

Η ανάπτυξη του προγράμματος MyID ανατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ανατολικής Παλαιστίνης.

«Είναι κάτι σαν το παλιό βραχιόλι Medical Alert ή το παλιό Πρόγραμμα Vials of Life, ωστόσο αυτό συμβαίνει με τη νέα τεχνολογία. Είναι ένας κωδικός QR που μπορούμε να σαρώσουμε και θα εμφανίσει τις σχετικές πληροφορίες σας που σχετίζονται ιατρικά. Δεν υπάρχουν πληροφορίες με τις οποίες κάποιος μπορεί να πάρει και να κλέψει την ταυτότητά σας. Είναι μόνο για εμάς να μπορούμε να φροντίζουμε ασθενείς που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας»,  δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην Ανατολική Παλαιστίνη, Κιθ Ντράμπικ.

Η ώθηση για την έναρξη μιας πρωτοβουλίας ψηφιακής ταυτότητας που προηγείται μιας απρόβλεπτης κρίσης είναι ένα μοτίβο που υποτίθεται ότι οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» γνωρίζουν πολύ καλά.

Δείτε το βίντεο: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...